Άγιαξ - Βαλένθια: Ούτε 50 λεπτά ποδόσφαιρο δεν παίχτηκαν στην Ολλανδία (vid)

Gazzetta team
Άγιαξ - Βαλένθια: Ούτε 50 λεπτά ποδόσφαιρο δεν παίχτηκαν στην Ολλανδία (vid)

bet365

Απογοητευτικός χρόνος δράσης για παιχνίδι Champions League, ειδικά σε ματς του Άγιαξ, ωστόσο με μια δεύτερη ματιά στα στατιστικά όλα εξηγούνται...

Ο Αίαντας έμεινε εκτός συνέχειας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, υποβιβάστηκε στο Europa League και θα δοκιμάσει εκεί την τύχη του από τον Φεβρουάριο.

Η ήττα από τη Βαλένθια, πέρα από οδυνηρή για την μη συνέχεια των Ολλανδών στα «αστέρια», δεν ήταν και παραγωγική για τον μέσο θεατή.

Μόλις 49 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα ήταν ο καθαρός ποδοσφαιρικός χρόνος στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» εξαιτίας των πολλών διακοπών που σφύριζε ο Γάλλος διαιτητής Τουρπάν.

Συγκεκριμένα, όταν έφτασε στη λήξη το παιχνίδι είχε 27 φάουλ για τις δύο πλευρές, 8 κίτρινες κάρτες και μια αποβολή, αυτή του Γκάμπριελ στις καθυστερήσεις για τους Ισπανούς.

Μέσα σε όλες αυτές τις διακοπές, αν προστεθούν οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Ροντρίγκο, οι πέντε αλλαγές αλλά και οι όποιες περαιτέρω καθυστερήσεις για χτυπήματα παικτών κλπ, ίσως να εξηγείται ο περιορισμένος χρόνος καθαρής εξέλιξης του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα