Μαρτίνς: «Αυτή η ομάδα μπορεί να σε τρελάνει, μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Αυτή η ομάδα μπορεί να σε τρελάνει, μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν πολύ χαρούμενος για τη νίκη - πρόκριση με τον Ερ. Αστέρα. Τι είπε για τα συναισθήματά του, την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το εάν αισθάνεται πως αποδόθηκε δικαιοσύνη με την πρόκριση του Ολυμπιακού: Σήμερα πραγματικά πιστεύω πως ήταν δίκαιο που κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Για 80 λεπτά ήμασταν η πιο καλή ομάδα. Υπέροχος ο αγώνας σήμερα. Αξίζαμε την πρόκριση. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ζήσαμε μία πολύ όμορφη βραδιά και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Το πως ένιωσε στο 1-0 του Ελ Αραμπί: Ένιωσα πολύ ωραία. Ήταν μία υπέροχη στιγμή. Μία υπέροχη βραδιά. Αυτή η ομάδα θα μας τρελάνει. Θα μας κάνει να πάθουμε... καρδιά αλλά το αξίζει. Είδαμε τόσες χαμένες ευκαιρίες. Είχαμε 67% κατοχή, είχαμε ευκαιρίες και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ως άνθρωπος δηλώνω ευτυχισμένος διότι πετύχαμε τον επόμενο στόχο και είμαστε στην Ευρώπη γιατί το αξίζουμε.

Την ατμόσφαιρα: Ανατριχιαστική. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μαγικές στιγμές. Πολύ μεγάλη βραδιά για εμάς και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πόσα χρόνια έχασε με Μίλαν και πόσα σήμερα και πως είναι 2ος πίσω από τον Μπάγεβιτς: (σ.σ. γέλια). Ναι μπορεί να σου στερήσει χρόνια. Είναι φανταστικό να είσαι προπονητής στον Ολυμπιακό. Τον αγαπάω πολύ. Προτιμάω να ζήσω λιγότερα χρόνια αλλά να την βλέπω να δουλεύει τόσο καλά. Φυσικά ο στόχος είναι και άλλες ευρωπαϊκές νίκες. Πρέπει να περιμένουμε την κλήρωση, όμως υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι ένα μικρό Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο στόχος είναι να πάρουμε και άλλες νίκες και να συνεχίσουμε.

Το εάν είναι κρίμα ότι ο Ολυμπιακός θέλει 27 τελικές για να βάλει γκολ: Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το παιχνίδι μας είναι ολοκληρωμένο. Το δύσκολο είναι να κάνεις τόσες ευκαιρίες. Είμαστε περήφανοι. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιώσουμε ότι μας λείπει. Σήμερα είχαν ευκαιρίες ο Γιώργος (σ.σ. Μασούρας), ο Ντάνιελ και ο Ελ Αραμπί αλλά και ο Καμαρά. Όταν μία ομάδα δουλεύει τόσο πολύ και τόσο καλά δεν μπορεί παρά να τα καταφέρει.

Τον απολογισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ: Νομίζω ότι είναι μία διοργάνωση που παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Αυτές μας στοίχισαν βαθμούς. Εντός και εκτός έδρας κάναμε πολύ καλό ματς με Τότεναμ και εντός με Μπάγερν. Κάναμε όμως και τα λάθη μας. Απέναντι στον Ερ. Αστέρα ήταν και λάθη δικά μας και λάθη διαιτητών. Ήταν και λάθη δικά μας που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Εάν λάβουν υπ' όψιν την απόδοση με τεράστιους αντιπάλους. Από την άλλη είναι δύσκολο να περάσεις με τέτοια λάθη. Όμως ας αναγνωρίσουμε πως είχαμε δώσει την δέσμευση να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο να αποκλείσεις Μπάγερν και Τότεναμ. Είμαστε περήφανοι για το πως τις αντιμετωπίσαμε. Να μην ξεχνάμε πως είναι υποψήφιες για τον τίτλο.

Το εάν επηρεάζει το άγχος για το αποτέλεσμα και η πίεση τους παίκτες του: Καταρχήν για μένα με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν σαν τελικός. Όταν όμως το θεωρεί έτσι φερόμαστε ανάλογα. Είναι αλήθεια πως έχουμε ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Θυμηθείτε όμως παίξαμε ματς με πίεση με Μπασάκ και Κρασνοντάρ και ήμασταν αποτελεσματικοί. Δεν παίζει τόσο ρόλο η πίεση. Όμως δεν μπορεί να είναι τόσο ελεύθερη η ομάδα με τέτοια πίεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα