Ποντένσε: «Μπορούσαμε πιο νωρίς, δίκαια προκριθήκαμε»

Gazzetta team
Ποντένσε: «Μπορούσαμε πιο νωρίς, δίκαια προκριθήκαμε»

bet365

Για δίκαιη πρόκριση του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων», Ντάνιελ Ποντένσε με τον Πορτογάλο να επισημαίνει πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει πιο νωρίς το σημερινό ματς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ντάνιελ Ποντένσε στην κάμερα της Cosmote TV έχουν ως εξής: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν μας έκανε καμία μεγάλη φάση. Δίκαια πήραμε τη νίκη πρόκριση ωστόσο, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα».

Για το Europa League: «Πρέπει να ονειρευόμαστε, μπορούμε να πάμε μακριά. Δείξαμε πως απέναντι σε μεγάλες ομάδες μπορούμε να τα πάμε καλά. Πέρσι αποκλειστήκαμε ενώ μπορούσαμε να συνεχίσουμε και αυτό μας πίκρανε άρα, θέλουμε φέτος να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα