Γκιγιέρμε: «Αξίζαμε να προκριθούμε»

Γκιγιέρμε: «Αξίζαμε να προκριθούμε»

Gazzetta team
Γκιγιέρμε: «Αξίζαμε να προκριθούμε»

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν απόψε δίκαια τη νίκη και συνεχίζουν στην Ευρώπη
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa League και ο Γκιγιέρμε τόνισε μετά το ματς οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα. «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να έχουμε βάλει νωρίτερα ένα γκολ. Ευτυχώς τα καταφέραμε έστω και με το πέναλτι, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αξίζαμε να προκριθούμε και έτσι συνεχίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ», είπε αρχικά στην Cosmote TV. Και συνέχισε. «Πέρυσι είχαμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να προκριθούμε αλλά αποκλειστήκαμε. Φέτος πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη, πιο δεμένη και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε αλλά σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε πιο πέρα από πέρυσι».
Για το συμβόλαιό του και το μέλλον του ανέφερε πως «υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα, όπως ο μάνατζερ μου. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ασχοληθώ με τέτοια ζητήματα και να χάσω την συγκέντρωση μου. Θέλω να προπονούμαι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος, περνάω ωραία στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω να έχω καλή απόδοση και αφήνω τα υπόλοιπα στους ειδικούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα