Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Βραζιλιάνικη υπόθεση... (vid)

Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Βραζιλιάνικη υπόθεση... (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Βραζιλιάνικη υπόθεση... (vid)

bet365

Η Ρεάλ ήταν αδιάφορη και σίγουρα 2η, αλλά οι Ροντρίγκο, Βινίσιους καθάρισαν (1-3) στο Μπριζ, με τους Βέλγους να συνεχίζουν στο Europa League.

Δεύτερη θα ήταν. Νικούσε, έχανε, δεν θα άλλαζε κάτι για τη Ρεάλ στην κατάταξη του 1ου ομίλου. Τα πάντα είχαν κριθεί την προηγούμενη αγωνιστική. Οπότε, ο Ζιντάν έκανε σοβαρό rotation, το οποίο όμως δεν του κόστισε. Αντιθέτως, οι αλλαγέε του έπαιξαν καλά και με μπροστάρηδες τους Βραζιλιάνους πιτσιρικάδες, οι Μερένγκες πέρασαν με το 1-3 από την Μπριζ, η οποία επίσης, παρά την ήττα της, χαμογέλασε για τη δική της συνέχεια στο Europa League.

Ο Ροντρίγκο με υπέροχο τελείωμα (53') άνοιξε το σκορ και άθελά του (64')... κέρασε τον Βινίσιους, με τον Μόντριτς (90'+1') να κλειδώνει το τρίποντο των Μαδριλένων. Ενδιάμεσα (55') ο Βανάκεν είχε ισοφαρίσει για τους Βέλγους, που παρά την ήττα, έκλεισαν τη βραδιά χαμογελώντας, καθώς η Παρί διέλυε τη Γαλατάσαραϊ και της έδινε το δικαίωμα να παραμείνει σε ευρωπαϊκή πορεία.

Μπριζ (Πολ Κλεμέν): Μινιολέτ, Σομπόλ, Αλβαρες, Ντέλι, Μέχελε, Βλιέτνικ (70' Ντε Κατελέρε), Οντιλόν, Φόρμερ, Βανάκεν, Τάου (59' Σκρίβερς), Ντένις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Αρεολά, Βαράν, Μιλιτάο, Μεντί, Οντριοθόλα, Καζεμίρο, Μόντριτς, Ισκο (84' Βαλβέρδε), Βινίσιους (73' Μπραΐμ Ντίαθ), Ροντρίγκο, Γιόβιτς (77' Μπενζεμά).


1ος ΟΜΙΛΟΣ
Βαθμολογία

1. Παρί 16 (17-2)
2. Ρεάλ 11 (14-8)
3. Μπριζ 3 (4-12)
4. Γαλατάσαραϊ 2 (1-14)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα