Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0: Χαλαρά στους "16" (vid)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0: Χαλαρά στους "16" (vid)

bet365

Με γκολ των Ζοάο Φέλιξ (πεν.) και Φελίπε οι Ροχιμπλάνκος καθάρισαν τους Ρώσους και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ του Champions League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είχε κλειδώσει την πρόκριση για τους "16" πηγαίνοντας στην τελευταία αγωνιστική και γνώριζε ότι ήθελε νίκη για να είναι σίγουρη. Νίκη ήθελε, νίκη πήρε λοιπόν και έτσι θα είναι κανονικά στην κλήρωση της Δευτέρας για τα νοκ-άουτ ματς, ενώ η Λοκομοτίβ θα είναι... κανονικά στη Μόσχα για να συνεχίσει την προσπάθεια της εντός των συνόρων, αφού δεν άξιζε κάτι περισσότερο από την 4η θέση του ομίλου...

Η Ατλέτικο μπήκε φουριόζα στο ματς και στο 1ο λεπτό πήρε πέναλτι για χέρι, αλλά ο Κοτσενκόβ απέκρουσε την εκτέλεση του Τρίπιερ. Μικρό το κακό για τους Μαδριλένους, αφού στο 15' ο διαιτητής έδειξε ξανά την άσπρη βούλα, αφθτή τη φορά για χέρι του Ζελαμέντινοβ, με τον Ζοάο Φέλιξ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0. Στο 28' ο Μοράτα πίστεψε ότι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR και το ημίχρονο βγήκε χαλαρά για την Ατλέτικο, αφού η Λοκομοτίβ μπορεί να ήθελε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Ισπανούς να φτάνουν στο 2-0 στο 54' με την προσπάθεια του Φελίπε εντός περιοχής, καθαρίζοντας το ματς. Θα ήταν εξωφρενικό, άλλωστε, το να επέστρεφαν από αυτό το σκορ οι Ρώσοι και δεν επέστρεψαν...

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Ερμόσο, Λόντι, Κορέα (68' Ερέρα), Τόμας, Σαούλ, Κόκε (73' Λεμάρ), Ζοάο Φέλιξ (81' Γιορέντε), Μοράτα.

Λοκομοτίβ Μόσχας: Κοτσενκόβ Ρίμπους, Κβιρκβέλια, Χέβεντες, Τσόρλουκα (69' Μαγκέεβ), Ιντόβου, Μουρίλο, Κριχόβιακ, Αλ. Μίραντσοθκ, Ζεμαλεντίνοβ, Εντερ (75' Σμόλοβ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Γιουβέντους 16 (12-4)
2. Ατλέτικο Μ. 10 (8-5)
3. Λεβερκούζεν 6 (5-9)
4. Λοκομοτίβ Μόσχας 3 (4-11)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα