Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Οι σκέψεις του Μαρτίνς στο πλάνο χωρίς Βαλμπουενά και το ερωτηματικό για την άμυνα (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Οι σκέψεις του Μαρτίνς στο πλάνο χωρίς Βαλμπουενά και το ερωτηματικό για την άμυνα (vid)

bet365

Το 4-3-3 παραμένει η επικρατέστερη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι - τελικό του Ολυμπιακού με τον Ερ. Αστέρα. Ο Ίβηρας κόουτς θέλει να δει και την Τετάρτη τον Αβραάμ.
Η προπόνηση στον Ρέντη έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Με βροχόπτωση και γενικά δυσκολίες λόγω του καιρού. Από εκεί και πέρα απόντος του Βαλμπουενά ο Πορτογάλος προπονητής περισσότερο πάει στην επιλογή του 4-3-3. Στο ξεκίνημα της προπόνησης και σε ένα σημαντικό μέρος της είδε τον Αβραάμ να είναι ΟΚ και εφόσον είναι στο 100% πάει για βασικός. Επειδή όμως υπήρχαν οι ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών εάν δεν τα καταφέρει (σ.σ. θα τον δει και ανήμερα του αγώνα) θα προκύψει η επόμενη διαθέσιμη επιλογή (σ.σ. πιθανώς δίδυμο Μεριά - Σεμέδο). Στην φάση αυτήν ο Μαρτίνς θα δει τον Αβραάμ και την Τετάρτη.
Στις δοκιμές πάντως στον Ρέντη ο Μαρτίνς είχε μεταξύ άλλων στους βασικούς τους Σα, Ομάρ, Τσιμίκα, Αβραάμ, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Σε κάποια στιγμή μάλιστα δοκίμασε και Μεριά με Αβραάμ αλλά αυτό ήταν προφανώς για να... μπερδέψει τα πράγματα. Η πλέον πιθανή ενδεκάδα με 4-3-3 δείχνει με Σα κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Τσιμίκα αριστερό, κέντρο άμυνας με Σεμέδο και Αβραάμ (σ.σ. εκτός και εάν όπως προαναφέραμε δεν είναι εντελώς ΟΚ οπότε μάλλον Μεριά), κέντρο με Γκιγιέρμε - Καμαρά - Μπουχαλάκη, άκρα με Ποντένσε και Μασούρα και μπροστά τον Ελ Αραμπί. Υπό καταρρακτώδη βροχή λοιπόν πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη το βράδυ της Τρίτης.
Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε 20 παίκτες για το παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, που θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα προβληθεί από το Cosmote Sport 2. Αναλυτικά η αποστολή χωρίς τον Βαλμπουενά όπως αναμενόταν: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιγιέρμε, Λοβέρα, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο & Ελ Αραμπί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα