Ιντερ – Μπαρτσελόνα 1-2: Τη… σκότωσαν τα πιτσιρίκια (vid)

Gazzetta team
Ιντερ – Μπαρτσελόνα 1-2: Τη… σκότωσαν τα πιτσιρίκια (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα κατέβηκε με αλλαγές, αλλά οι μικροί, Πέρεθ, Φατί της χάρισαν το 1-2 επί της Ιντερ, στέλνοντας τους Νερατζούρι στο Europa League.

Ηταν το φαβορί. Είχε καταστεί τέτοιο από την απουσία του Μέσι και κάποιων ακόμα βασικών, καθώς η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε με αλλαγές στο Μιλάνο. Επίσης, η Μπαρτσελόνα ήταν αδιάφορη, ενώ η Ιντερ καιγόταν για τη νίκη. Εάν έπαιρνε το ματς, θα έπαιρνε και το δεύτερο εισιτήριο για τους «16», κάτι που τελικά δεν συνέβη, καθώς έμεινε στην 3η θέση του 6ου ομίλου, μετά την ήττα με 1-2.

Τα πιτσιρίκια μάλιστα της Μπάρτσα της έκαναν τη ζημιά. Αρχικά ο Κάρλες Πέρεθ (23’) έπειτα από εκπληκτικό
passing game όλης της ομάδας και στη συνέχεια ο Φατί στο 86’ έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Champions League. Ενδιάμεσα (44’) ο Λουκάκου με ωραίο συρτό σουτ είχε ισοφαρίσει. Η Ιντερ το πάλεψε, αλλά σωστά της ακυρώθηκαν δύο γκολ και η συνέπεια ήταν να παραμείνει εκτός των νοκ άουτ για 8η σερί σεζόν.


Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γκοδίν, Ντε Φράι, Ντ' Αμπρόζιο (75’ Πολιτάνο), Μπιράγκι (69’ Λάζαρο), Σκρίνιαρ, Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο (77’ Εσπόζιτο), Μπρόζοβιτς, Λουκάκου, Μαρτίνες

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νέτο, Ουμτιτί, Λενγκλέ, Φίρπο, Βαγκέ, Τοντιμπό, Ράκιτιτς (63’ Ντε Γιονγκ), Βιδάλ, Αλενιά, Κάρλες Πέρεθ (85’ Φατί), Γκριεζμάν (62’ Λουίς Σουάρες).

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 14 (9-4)
2. Ντόρτμουντ 10 (8-8)
3. Ιντερ 7 (10-9)
4. Σλάβια Πράγας 2 (4-10)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα