Νέοι Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 0-1

Δημήτρης Τομαράς
Νέοι Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 0-1

bet365

Οι Νέοι της ομάδας του Ολυμπιακού δεν τα κατάφεραν ούτε στην 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της φάσης των ομίλων του UEFA Youth League, χάνοντας με 1-0 από τον Ερ. Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Ερ. Αστέρα στον Ρέντη. Έχασε με 1-0 και έτσι τελείωσε ως τελευταίος στον όμιλό του στην Youth League. Η αρχική διάταξη των Νέων του Ολυμπιακού στο ματς ήταν: Τζολάκης κίπερ, άμυνα με Μαρτίνη, Νικόλη, Γκοτζαμανίδη και Τσάβο. Κέντρο με Φέκκα και Μπέλιτς, άκρα με Κεραμίδα και Κατσαβάκη, επιτελικός ο Λιάτσος και μπροστά ο Νικόλης. Ο σχηματισμός του Ερ. Αστέρα: Κάτιτς γκολκίπερ, άμυνα με Μίτροβιτς, Μίλικιτς, Λούκιτς και Μπαλόγκεβιτς, κέντρο με Μάτιτς - Νοβάκοβιτς, επιτελικός ο Ραντούλοβιτς, άκρα με Πάντοβιτς - Μπάμπιτς και επιθετικός ο Μπουρμάζ.

Ο Ολυμπιακός σε μεγάλο μέρος του αγώνα ήταν κινητικός και είχε αρκετές φάσεις για γκολ. Είχε ευκαιρίες με παίκτες όπως οι Κατσαβάκης, Μαρτίνης και Λιάτσος. Όμως οι φιλοξενούμενοι σε μία στιγμή αντεπίθεσης και αδράνειας σκόραραν και κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος. Στο 41ο λεπτό ο Ραντούλοβιτς με πολύ καλό τελείωμα έκανε το τελικό 0-1 ενώ τον έχασε ο Νικόλης και είχε λάθος αντίδραση ο Τζολάκης. Βάσει εικόνας του αγώνα πάντως ο Ολυμπιακός άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα