Ο Χάαλαντ «την είδε» Ιμπραΐμοβιτς: «Θα βάλω 3 γκολ στη Λίβερπουλ» (pic & vid)

Gazzetta team
Ο Χάαλαντ «την είδε» Ιμπραΐμοβιτς: «Θα βάλω 3 γκολ στη Λίβερπουλ» (pic & vid)

bet365

Σε μια δήλωση που παραπέμπει περισσότερο σε σιγουριά... Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, παρά νέου ταλαντούχου φορ προέβη ο Νορβηγός επιθετικός της Σάλτσμπουργκ, ενόψει της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Champions League: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Έχοντας ήδη 28 γκολ σε 21 εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Έρικ Χάαλαντ έχει στρέψει όλα τα φώτα επάνω του. Μάλιστα, τα 8 τέρματα που έχει πετύχει στις πέντε πρώτες του συμμετοχές στο Champions League είναι αριθμός που μόνο σε Μέσι και Ρονάλντο παραπέμπει και είναι λογικό, αυτό να του δίνει ακόμα μεγαλύτερο hype.

Ο Νορβηγός λοιπόν είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και αυτό απέδειξε και η πρόβλεψη που έκανε για το αποψινό παιχνίδι.

- Ποια είναι η πρόβλεψή σου για το ματς;

- Θα κερδίσει με 3-1 η Σάλτσμπουργκ.

- Και θα σκοράρεις όλα τα γκολ;

- Ναι.

Ο 19χρονος φορ είναι αρκετά αισιόδοξος για την έκβαση του αποψινού αγώνα με τη Λίβερπουλ στην Αυστρία, ενώ την αξία του αναγνώρισε και ο Γιούργκεν Κλοπ δηλώνοντας: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά ξέρεις πως μπορείς να αμυνθείς και να σταματήσεις έναν τέτοιο παίκτη; Απλά προσπάθησε να μην πάρει τόσες μπαλιές.

Μεγάλο ταλέντο με μεγάλη προοπτική να γίνει σπουδαίο. Πρέπει να του κάνουμε δύσκολη τη βραδιά. Δεν είναι όμως ο μόνος δυνατός παίκτης που έχει η ομάδα...»

Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Άνφιλντ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα