Σλάβια Πράγας – Ιντερ 1-3: Τριάρα και στο χέρι της... (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Σλάβια Πράγας – Ιντερ 1-3: Τριάρα και στο χέρι της... (vid)

bet365

Λουκακου και Μαρτίνες έκαναν ματσάρα στην Πράγα και οδήγησαν την Ιντερ στο 1-3 επί της Σλάβια, ώστε με νίκη στο φινάλε με την Μπάρτσα, να πάρει εκείνη το 2ο εισιτήριο του ομίλου.

Απίθανο ματς έγινε στην Πράγα, όπου Σλάβια και Ιντερ έπαιξαν εντελώς ανοικτά, έχασαν ευκαιρίες για τρελό σκορ και τελικά οι Νερατζούρι κατάφεραν να περάσουν από εκεί με 1-3. Λαουτάρο Μαρτίνες και Λουκάκου συνδυάστηκαν τέλεια και οδήγησαν την ομάδα τους στο τρίποντο, το οποίος δίνει στους Ιταλούς το δικαίωμα να κρατούν την πρόκριση στα χέρια τους.

Ο Βέλγος φορ έδωσε μάλιστα δύο ασίστ στον Αργεντινό παρτενέρ του, ο οποίος άνοιξε (19') και έκλεισε το σκορ (88') με ωραία τελειώματα. Ενδιάμεσα (81') ο Λουκάκου, που του ακυρώθηκαν και δύο γκολ, είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα τους στο Champions League, το οποίο ουσιαστικά ήταν δώρο της αντίπαλης άμυνας.

Ωστόσο, η φάση του αγώνα συνέβη στο 37', καθώς ο Λουκάκου βρήκε δίχτυα, αλλά το VAR αποφάσισε ότι είχε γίνει πέναλτι στην απέναντι περιοχή, με τον Σούτσεκ να ευστοχεί και να ισοφαρίζει προσωρινά. Κάπως έτσι η Σλάβια αποκλείστηκε οριστικά και η Ιντερ αν νικήσει την Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο, περνάει ως 2η, υπερτερώντας της Ντόρτμουντ στην ισοβαθμία.

Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τρπισόβσκι): Κόλαρ, Κούντελα, Φρίντριχ (84' Φρίντριχ), Μπόριλ, Κουφάλ, Χούσμπαουερ (70' Ζέλενι), Στάντσιου (58' Τραορέ), Μάζοπουστ, Σέβτσικ, Ολαγίνκα, Σούτσεκ

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γκοδίν, Ντε Φράι, Μπιράγκι (76' Λάζαρο), Σκρίνιαρ, Μπόρχα Βαλέρο (76' Γκαλιαρντίνι), Βεσίνο (90' Εσπόζιτο), Μπρόζοβιτς, Καντρέβα, Λουκάκου, Μαρτίνες.


6ος ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπαρτσελόνα 11 (7-3)
2. Ιντερ 7 (7-2)
3. Ντόρτμουντ 7 (6-7)
4. Σλάβια Πράγας 2 (3-8)

Τελευταία αγωνιστική (10 Δεκεμβρίου)
Ντόρτμουντ – Σλάβια Πράγας
Ιντερ - Μπαρτσελόνα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα