Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε κορδέλα και... απορούμε! (vid)

Gazzetta team
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε κορδέλα και... απορούμε! (vid)

bet365

Επέστρεψε μετά από καιρό και ήθελε να κάνει εντύπωση από τα... αποδυτήρια! Ωστόσο, το μαλλί του Ρονάλντο δεν είναι τόσο πλούσιο για να φορέσει κορδέλα...

Είχε να αγωνιστεί δύο εβδομάδες και από το ντέρμπι κόντρα στη Μίλαν με τη φανέλα της Γιουβέντους, ενώ παράλληλα έμελλε να επιστρέψει και στην αγαπημένη του διοργάνωση. Στο Champions League ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συνηθίσει να κλέβει την παράσταση με τα ρεκόρ που σπάει και με τα τέρματα που πετυχαίνει , ωστόσο χθες έγινε viral για έναν λόγο... στυλιστικό.

Ο Πορτογάλος επιθετικός φορούσε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης μια κορδέλα-λάστιχο στα μαλλιά του, την οποία διατήρησε και καθ'όλη την αναμέτρηση. Το ερώτημα βέβαια είναι, από τη στιγμή που δεν είναι τόσο... πλούσιο το μαλλί, γιατί;

Πάντως, ίσως να ήταν ό, τι καλύτερο έμεινε από τον Κριστιάνο σαν ανάμνηση από το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς αγωνιστικά, τη νίκη έδωσε ο Ντιμπάλα, με μια μαγική εκτέλεση φάουλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα