Αταλάντα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0: Νίκησε, ελπίζει (vid)

Αταλάντα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0: Νίκησε, ελπίζει (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Αταλάντα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0: Νίκησε, ελπίζει (vid)

bet365

Η Αταλάντα επικράτησε 2-0 της Ντιναμό, πήρε το πρώτο της τρίποντο και έχει κάποιες πιθανότητες, που θα τις κυνηγήσει τελευταία αγωνιστική στη Σαχτάρ.

Είχε ξεμείνει με έναν βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, τώρα έχει μία ύστατη ελπίδα. Η Αταλάντα πήρε την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε όμιλο Champions League και με το 2-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μπορεί να ελπίζει ότι θα έχει ακόμα μία ευκαιρία για να βρεθεί στους «16».

Στο 26' ο Γκούσενς σούταρε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης από λάθος εκτίμηση αμυντικού ο Μουριέλ πήρε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο ίδιος. Στο 47' ο Γκόμες έβαλε γκολάρα, καθάρισε το 2-0 και τώρα η Αταλάντα εάν νικήσει στη Σαχτάρ και δεν πάρει βαθμό η Ντιναμό δεν νικήσει εντός τη Σίτι, θα περάσει στην επόμενη φάση.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Κίερ, Παλομίνο, Χάτεμπερ, Γκόσενς, Γκόμες, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Μουριέλ, Πάσαλιτς

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Νέναντ Μπιέλιτσα): Λιβάκοβιτς, Λέοβατς, Τεοφίλ-Κατρίν, Ντιλαβέρ, Στογιάνοβιτς, Πέριτς, Αντέμι, Ολμο, Ιβάνουσετς, Ορσιτς, Πέτκοβιτς.

3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μαν. Σίτι 11 (12-3)
2. Σαχτάρ 6 (8-10)
3. Ντ. Ζάγκρεμπ 4 (9-9)
4. Αταλάντα 4 (5-12)

Τελευταία αγωνιστική (11 Δεκεμβρίου)
Ντ. Ζάγκρεμπ – Μαν. Σίτι
Σαχτάρ - Αταλάντα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα