Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί 2-2: Οριστικά 1οι οι Παριζιάνοι (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί 2-2: Οριστικά 1οι οι Παριζιάνοι (vid)

bet365

Ο Μπενζεμά έκανε ό,τι έπρεπε, έφτιαξε το 2-0 για τη Ρεάλ, αλλά η Παρί επέστρεψε σε τρία λεπτά και με το 2-2 κράτησε για λογαριασμό της το καλό εισιτήριο για τους “16”. 28 στις 28 προκρίσεις οι Μαδριλένοι.

Λίγο νωρίτερα η ισοπαλία στην Πόλη μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Μπριζ, εξασφάλιζε στη Ρεάλ την 28η πρόκρισή σε ισάριθμες παρουσίες της σε όμιλο Champions League. Απέμεναν να δει εάν μπορούσε να νικήσει την Παρί και να έχει μία μικρή ελπίδα να βρεθεί στο φινάλε της διαδικασίας στην κορυφή. Προηγήθηκε 2-0, αλλά ξαφνικά κατέρρευσε χωρίς αιτία και το 2-2 κλείδωσε οριστικά την 1η θέση του 1ου ομίλου υπέρ των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ο Μπενζεμά που βρίσκεται σε ανυπέρβλητη κατάσταση, πήγα να καθαρίσει μόνος του το ματς. Βρήκε δίχτυα με πλασέ (17') και κεφαλιά (79'), έφτασε τα 14 γκολ στη σεζόν, με τα επτά να τα έχει σημειώσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του. Οι Μαδριλένοι ήταν αρκετά καλοί, έχσασαν ευκαιρίες, είχαν και στις καθυστερήσεις δοκάρι σε φάουλ του Μπέιλ, μα δεν τα κατάφεραν.

Απλά και χωρίς να καταλάβει κανείς πώς και γιατί, η άμυνά της έκανε δύο κενά. Το πιο τρανταχτό αυτό στο 2-1 από τον Μπαπέ (81'), με τον Βαράν να μπερδεύεται με τον Κουρτουά. Η βολίδα του Σαράμπια (83') σφράγισε την ισοφάριση και το ότι οι Παριζιάνοι δεν χάνουν με τίποτα την παρουσία τους στην κλήρωση ως ισχυροί.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (76' Μόντριτς), Κρόος, Ισκο (82' Ρονρίγκο), Αζάρ (69' Μπέιλ), Μπενζεμά

Παρί (Τόμας Τούχελ): Κέιλορ Νάβας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μενιέ, Μπερνάτ, Κιμπέμπε, Βεράτι, Γκουέγ (46' Νεϊμάρ), Ντι Μαρία (75' Ντράξλερ), Μπαπέ, Ικάρντι (75' Σαράμπια).

1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παρί 13 (12-2)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 8 (11-7)
3. Μπριζ 3 (3-9)
4. Γαλατάσαραϊ 2 (1-9)

Τελευταία αγωνιστική (11 Δεκεμβρίου)
Παρί – Γαλατάσαραϊ
Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα