Γαλατασαράι - Κλαμπ Μπριζ 1-1: Έστειλαν τη Ρεάλ στους «16»

Gazzetta team
Γαλατασαράι - Κλαμπ Μπριζ 1-1: Έστειλαν τη Ρεάλ στους «16»

bet365

Η Κλαμπ Μπριζ ισοφάρισε την Γαλατασαράι στο 92' με τον Ντιατά και έμεινε σε θέση ισχύος για την 3η θέση, με το αποτέλεσμα αυτό να δίνει απευθείας την πρόκριση στους «16» για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης δούλεψαν Γαλατασαράι και Κλαμπ Μπριζ.

Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη νίκη, που θα τους έδινε προνόμιο για την 3η θέση και οι Βέλγοι τα έπαιζαν όλα για όλα για το κυνήγι της δεύτερης «βασίλισσας», το τελικό 1-1 άφησε και τους εκτός συνέχειας στο Champions League, αλλά την Μπριζ σε θέση ισχύος για την έξοδο στο Europa.

Η «τσιμ μπομ» κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 11' με τον Μπουγιούκ, πετυχαίνοντας το πρώτο της γκολ στον όμιλο μετά από τέσσερα ματς, όλως συμπτωματικά στο ματς που δεν αγωνίστηκε ο Ραδαμέλ Φαλκάο. Παρ' όλα αυτά, ο Ντιατά μίλησε στο τέλος για τους Βέλγους, πετυχαίνοντας την ισοφάριση στο 92' με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στιγμές αργότερα αποβλήθηκε λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας, καθώς έβγαλε την φανέλα του στον πανηγυρισμό. Μάλιστα, η Μπριζ τελείωσε το ματς με εννιά, αφού στην ίδια φάση, ο Ματά χτύπησε το σημαιάκι του κόρνερ από τον ενθουσιασμό του, κάτι που όμως δεν πλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Έτσι, η Κλαμπ Μπριζ έχει τον πρώτο λόγο για την 3η θέση, με τρεις βαθμούς πλέον, ενώ η Γαλατά έφτασε τους δύο και κινδυνεύει με αποκλεισμό από... παντού.

Γαλατασαράι (Τερίμ): Μουσλέρα, Μαριάνο, Ντονκ, Μαρκάο, Ναγκατόμο, Σερί, Λεμινά, Μπελχαντά (87' Μορ), Φεγκουλί, Μπουγιούκ, Μπαϊράμ (80' Ινάν).

Κλαμπ Μπριζ (Κλεμάν): Μινιολέ, Ρίκα, Ντέλι, Μέχελε, Μάτα Πέδρο, Φάνακεν, Μπαλάντα, Ριτς (46' Ντε Κετέλερε), Ντιατά, Οπέντα (77' Οκερέκε), Ντένις (58' Σκράιβερς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα