Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης: Χατ-τρικ Κριστιάνο, επική πρόκριση

Gazzetta team
Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης: Χατ-τρικ Κριστιάνο, επική πρόκριση

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιστρέφει στο Τορίνο για την 5η αγωνιστική του Champions League κόντρα στη Γιουβέντους, το ίδιο πιθανολογείται ότι θα κάνει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον τραυματισμό του, λίγους μήνες μετά το επικό χατ-τρικ πρόκρισης της περσινής σεζόν.

Άστον Βίλα - Νιουκάστλ με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι διαχρονικά... ερωτική. Κόντρα στην ομάδα την οποία έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές στην καριέρα του, ακόμα κι αν ο ίδιος άλλαξε πρωτάθλημα και σύλλογο το καλοκαίρι του 2018, την συνάντησε εκ νέου την περασμένη σεζόν και το αποτέλεσμα ήτανξ 100% «CR7».

Στις 12 Μαρτίου, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ, με μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας του στο Champions League, πέτυχε ένα επικό χατ-τρικ στο «Juventus Stadium» κόντρα στους «ροχιμπλάνκος», ανατρέποντας το εις βάρος 2-0 των «μπιανκονέρι» από το «Wanda Metropolitano» . Ενόψει, λοιπόν, της αναμέτρησης τους για τους ομίλους της φετινής διοργάνωσης (26/11, 22:00), θυμηθείτε τα κατορθώματα του στο ενυπωσιακό 3-0 της Γιούβε για την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα