Ζιντάν: «Λατρεύω τον Μπαπέ»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Λατρεύω τον Μπαπέ»

bet365

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν παραχώρησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου εξέφρασε την... αδυναμία που έχει στον Μπαπέ.

Άστον Βίλα - Νιουκάστλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Στην συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του επερχόμενου παιχνιδιού κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμαίν που παραχώρησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τον Μπαπέ, αποκάλυψε ποιον θα ήθελε να μην αντιμετωπίσει από τους επιθετικούς των Παριζιάνων ενώ δήλωσε πως δεν είναι παιχνίδι... ρεβανσισμού.

Για τον Μπαπέ: «Τον λατρεύω . Ξέρετε ότι είμαι... ερωτευμένος μαζί του εδώ και πολύ καιρό».

Για το επερχόμενο παιχνίδι: Είναι το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν. Παίζουμε απέναντι σε μια εκπληκτική ομάδα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα χρειαστούμε πάθος, καρδιά και μυαλό αλλά κυρίως, καλό ποδόσφαιρο.

Για το πρώτο ματς που είχε κερδίσει η Παρί με 3-0: «Έχουμε αλλάξει και δεν είναι ρεβάνς. Θέλουμε να παίξουμε και να συνεχίσουμε την καλή μας φόρμα. Είναι ένα παιχνίδι για να επιβεβαιώσουμε την επιστροφή μας».

Όσο για τον Μπέιλ είπε: «Το αυριανό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους οπότε και για εκέινον.»

Τέλος για το ποιον θα έθετε εκτός από την «τριπλέτα» της Παρί αν μπορούσε: «Αν μπορούσα να βγάλω κάποιον εκτός θα ήταν ή ο Νεϊμάρ ή ο Μπαπέ. Δεν θα διαλέξω όμως, είναι όλοι έτοιμοι και θα αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο».

Υπενθυμίζεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πρώτη στον όμιλο με 10 βαθμούς ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δεύτερη με επτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα