Μαρτίνς: «Περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών μας»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών μας»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου παρότι επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο με την Μπάγερν Μονάχου δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.
Αρχικά ο Πορτογάλος επισήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως τακτικά ήμασταν καλοί. Πράγματι ο Σα ήταν καταπληκτικός απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως η Μπάγερν. Επιθετικά νομίζω πως έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Η Μπάγερν κατάφερε να μας κλείσει τους διαδρόμους. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω αν και έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να το κάνουμε και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ποιότητα του αντιπάλου. Πιστεύω κι εγώ ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο».
Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του έπρεπε να βοηθηθεί περισσότερο στο δεύτερο μέρος, για να κρατήσει μπάλα, σχολίασε πως: «Πραγματικά επιθετικά πιστεύω ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Παίζαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που μας έκλεισε πολύ και γι' αυτό δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αυτή η ομάδα είχε νέο προπονητή και τα επίπεδα συγκέντρωσης τους ήταν πολύ υψηλά. Η ποιότητα του αντιπάλου δεν μας επέτρεψε να κερδίσουμε. Όσον αφορά στην τακτική και την κατοχή, προσπαθήσαμε και δουλέψαμε πολύ για να τις έχουμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν μας το επέτρεψε ο αντίπαλος. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ήμασταν αξιοπρεπείς και είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας. Ακόμα κι αν χάσαμε είμαστε περήφανοι γιατί το κάναμε με αξιοπρέπεια».
Πιο αναλυτικά:
Για το τι έλειψε από τον Ολυμπιακό προκειμένου να φύγει με κάτι καλύτερο από το παιχνίδι: «Σε αρκετά μεγάλο μέρος του ματς ήμασταν τακτικά καλοί και ο Σα ήταν καταπληκτικός απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, επιθετικά όμως έχουμε την ποιότητα για κάτι καλύτερο. Η Μπάγερν μας έκλεισε τους διαδρόμους και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αυτό οφείλεται στην αξία του αντιπάλου αλλά μπορούσαμε καλύτερα».
Για το αν ο Ολυμπιακός στάθηκε αξιοπρεπώς: «Επιθετικά μπορούσαμε κάτι καλύτερο, παίζαμε κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο που μας ανάγκασε σε λάθη. Η Μπάγερν έχει καινούριο προπονητή και το επίπεδο συγκέντρωσης ήταν αυξημένο. Κάθε εβδομάδα προετοιμάζουμε το παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η ποιότητα του αντιπάλου δεν μας το επέτρεψε σήμερα. Δουλέψαμε πολύ για τις τακτικές λεπτομέρειες αλλά το επίπεδο του αντιπάλου ήταν τέτοιο που δεν μας το επέτρεψε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς που είναι πολύ σημαντικό κόντρα στον Ατρόμητο.
Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών μας που πάντα προσπαθούν πολύ».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα