Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακού 2-0: Οι «ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακού 2-0: Οι «ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακού 2-0: Οι «ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες

bet365

Οι Πειραιώτες μέχρι τα μισά του δεύτερου ημιχρόνου «άντεχαν» στην πίεση της Μπάγερν και το gazzetta.gr τους... ακτινογραφεί
Ο Ολυμπιακός «πάλεψε» σήμερα στο Αλιάνζ Αρένα, όμως έχασε με 2-0 από την Μπάγερν. Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τα μισά του δεύτερου ημιχρόνου στέκονταν αξιοπρεπώς απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και ας δούμε την απόδοσή τους.
ΣΑ
Μακράν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Δεν φέρει ευθύνη για τα δύο γκολ των Βαυαρών, ενώ ορισμένες φορές έδειχνε να κρατά μόνος του όλη την άμυνα. Εκανε εξαιρετικές επεμβάσεις στις προσπάθειες των Κομάν (34', 60'), Γκορέτσκα (50'), ενώ αντέδρασε σωστά και στις προσπάθειες των Γκορέτσκα (5'), Μίλερ (35'), Λεβαντόφσκι (52'), Γκάμπρι (60').
ΟΜΑΡ
Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα καθώς η Μπάγερν έβγαινε από την πλευρά του, ενώ στη φάση του δοκαριού των Βαυαρών «έχασε» τον Παβάρ. Το πάλεψε πάντως. Στο δεύτερο είχε μετά το 65' «θέματα».
ΜΕΡΙΑ
Πάλεψε, κέρδισε αρκετές «μάχες», ενώ από όσες «έχασε» ο Ολυμπιακός κινδύνεψε ουσιαστικά μόνο από τον Γκορέτσκα (50').
ΣΕΜΕΔΟ
Εκ των κορυφαίων μέχρι το 65', αφού μέχρι τότε είχε «χάσει» λίγες μονομαχίες. Ομως κάπου εκεί σα να κουράστηκε. Στη φάση του πρώτου γκολ ο Λεβαντόφσκι βγήκε στην πλάτη του και σκόραρε με προβολή και γενικά έκτοτε δεν «πάταγε» καλά.
ΤΣΙΜΙΚΑΣ
Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγε αξιοπρεπώς ανασταλτικά, με εξαίρεση τη φάση του 34' με τον Κομάν. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η πλευρά του (έβγαινε συχνά πλέον ο Γκνάμπρι από εκεί) είχε... πάρα πολύ δουλειά. Το γκολ του Λεβαντόφσκι ξεκίνησε από εκεί, ενώ σε εκείνο του Πέρισιτς δεν κατάφερε να «καθαρίσει» τη φάση. Βέβαια είχε το «ελαφρυντικό» της κόπωσης, ενώ προσπάθησε 2-3 φορές να βγει μπροστά.
ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ
Επαιξε ένα κλικ πίσω από τους Μπουχαλάκη, Καμαρά, σαν κλασικό «6αρι». Ανασταλτικά πήρε οριακά πάνω από τη βάση. Το «πάλεψε». Βέβαια όλος ο άξονας του Ολυμπιακού είχε «θέμα» ώστε να κρατήσει μπάλα, αλλά το βάρος της δικής του ευθύνης ήταν περισσότερο το αμυντικό σκέλος.
ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ
Επαιξε εσωτερικός μέσος, μπροστά από τον Γκιγιέρμε. Εναλλάσσονταν δεξιά και αριστερά και πρωταρχικό του μέλημα ήταν το ανασταλτικό κομμάτι. Κέρδισε «μάχες», «έχασε» αλλά το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν πως δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα. Αντικαταστάθηκε στο 71'.
ΚΑΜΑΡΑ
Οτι ισχύει, πάνω-κάτω, για τον Μπουχαλάκη, πιάνει και εκείνον. Εβγαλε 90λεπτο, στο 64' είχε ένα σουτ, αλλά και αυτός δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα.
ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ
Ξεκίνησε ορεξάτος. Στο 3' τον είδαμε να κάνει μία καλή κούρσα, ενώ στο 16' βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στα αντίπαλα καρέ, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό. Ομως η πλευρά του πιέζονταν (ήταν μπροστά από τον Ομάρ) και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετώπιζε προβλήματα. Αντικαταστάθηκε στο 61'.
ΠΟΝΤΕΝΣΕ
Ξεκίνησε στην αριστερή πλευρά και μετά την είσοδο του Μασούρα πέρασε δεξιά. Δεν κατάφερε να βοηθήσει. Δεκτό πως πρόσεχε και ανασταλτικά του καθήκοντα, όμως επιθετικά δεν κράτησε μπάλα ή έστω να πάει στο 1 vs 1 και να βγάλει τον Ολυμπιακό στο τρανζίσιον.
ΓΚΕΡΕΡΟ
Απελπιστικά μόνος στην κορυφή της επίθεσης. Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς προσπάθησε να πρεσάρει ψηλά, ενώ δεν «τροφοδοτήθηκε». Στο 16' με τακουνάκι «έφτιαξε» τη φάση του Ραντζέλοβιτς, ενώ ζήτημα είναι αν πήρε 3-4 φορές την μπάλα σωστά.
ΜΑΣΟΥΡΑΣ
Μπήκε στο 61' και πέρασε αριστερά. Ετρεξε, το «πάλεψε» αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποιο ρήγμα στην άμυνα των Βαυαρών.
ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ
Μπήκε στο 71' με σκοπό να βγάλει τον Ολυμπιακό μπροστά. Να «φτιάξει» παιχνίδι δηλαδή. Δεν τα κατάφερε.
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ
Μπήκε στο 79' και πέρασε στα άκρα. Δεν φάνηκε, ενώ η φάση του δεύτερου γκολ της Μπάγερν που μπήκε στο τρανζίσιον, ξεκίνησε από δική του λανθασμένη ενέργεια.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα