Ερυθρός Αστέρας - Τότεναμ 0-4: Τεσσάρα για πρόκριση στο Βελιγράδι! (vid)

Ερυθρός Αστέρας - Τότεναμ 0-4: Τεσσάρα για πρόκριση στο Βελιγράδι! (vid)

Gazzetta team
Ερυθρός Αστέρας - Τότεναμ 0-4: Τεσσάρα για πρόκριση στο Βελιγράδι! (vid)

bet365

Η Τότεναμ βρίσκει τον δρόμο της... λύτρωσης κόντρα στον Αστέρα, τον διέσυρε και στο Βελιγράδι (4-0), με αποτέλεσμα να βρεθεί στη 2η θέση και πιο κοντά στους «16» του Champions League.

Πέντε στο Λονδίνο, τέσσερα στο Βελιγράδι και τα ξεσπάσματα της Τότεναμ κόντρα στον Αστέρα τη φέρνουν πιο κοντά στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League. Oι Σπερς διέλυσαν τους «ερυθρόλευκους» με 4-0, έχοντας τον Σον σε απίστευτη βραδιά. Ο Νοτιοκορεάτης ξεπέρασε το σοκ της Κυριακής, πέτυχε δυο γκολ, ενώ προσευχήθηκε για τον Αντρέ Γκόμες. Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πήρε τον έλεγχο, πίεσε και στο 13' είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Κέιν. Ωστόσο, ο Αστέρας ήταν αυτός που έκανε αίσθηση στο 23΄ όταν ο Πάβκοβ βγήκε ολομόναχος απέναντι στον Γκαζανίγκα, αλλά νικήθηκε. Η Τότεναμ αντέδρασε και στο 34' πέτυχε το γκολ της... χρονιάς! Το σουτ του Κέιν βρήκε το δοκάρι, στη συνέχεια της φάσης, ο Αγγλος φορ έκανε την πάσα, ο Σον έστειλε εξ' επαφής τη μπάλα στο δοκάρι και ο Λο Σέλσο από κοντά πέτυχε το 1-0. Ο Αστέρας θα μπορούσε στο ημίχρονο να πάει με γκολ, αλλά στο 44' έχασε τρομερή ευκαιρία. Ο Φαν Λα Πάρα προσπάθησε να κρεμάσει τον Αργεντίνο γκολκίπερ, ο τελευταίος με τη βοήθεια δοκαριού έδιωξε, η μπάλα βρήκε στον Σάντσες, ξανά δοκάρι και η Τότεναμ σώθηκε. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Σον, ο οποίος με δυο γκολ στο 57' και στο 61΄σφράγισε τη νίκη! Ο Ερικσεν στο 85΄διαμόρφωσε το 4-0.

Η Βαθμολογία
1.Μπάγερν Μονάχου 12 15-4
2. Τότεναμ 7 12-9
3. Ερυθρός Αστέρας 3 3-13
4. Ολυμπιακός 1 5-10

Επόμενη αγωνιστική 26/11
Τότεναμ-Ολυμπιακός
Ερυθρός Αστέρας-Μπάγερν Μονάχου

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Ντεζενέκ, Πάνκοβ, Μάριν, Γκαρσία (67’ Μποακέ), Μιλούνοβιτς, Ν. Πέτροβιτς, Ρόντιτς, Γιόβαντσιτς (62’ Κάνιας), Γκόμπεγιτς (46’ Γιάντερ) και Φαν Λα Πάρα.
Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Ρόουζ, Σάντσες, Σον (75′ Σεσενιόν), Κέιν, Ντάιερ, Σισοκό, Λο Κέλσο (86′ Σκιπ), Άλι (62’ Έρικσεν), Φόιθ και Ντομπελέ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα