Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σαχτάρ 3-3: Τρέλα στις καθυστερήσεις (vid)

Gazzetta team
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σαχτάρ 3-3: Τρέλα στις καθυστερήσεις (vid)

bet365

Οι Κροάτες έκαναν το 3-1 στο 89', αλλά οι Ουκρανοί ισοφάρισαν στο 98' με πέναλτι και έχουν το προβάδισμα στην ισοβαθμία, στη μάχη της 2ης θέσης.

Από το πρώτο ματς των δύο ομάδων πριν δύο εβδομάδες, αυτό που έληξε 2-2, είχε φανεί ότι μπορεί να συμβούν τα πάντα. Και συνέβησαν τελικά στο δεύτερο... Στο 90ο λεπτό η Ντιναμό πανηγύριζε για μια νίκη που την έφερνε αγκαλιά με την πρόκριση στους "16", στο 93' η Σαχτάρ μείωσε, στο 95' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που δεν ήταν και όταν πήγε στο VAR είδε πέναλτι που είχε γίνει δευτερόλεπτα νωρίτερα στον... τερματοφύλακα Πιάτοβ και έδωσε αυτό, για να ισοφαρίσουν έτσι οι φιλοξενούμενοι και να πάρουν το προβάδισμα στην ισοβαθμία!

Μέχρι να φτάσουμε, όμως, στην τρέλα των καθυστερήσεων, είχαμε ένα 90λεπτο στο οποίο οι δύο ομάδες έδειχναν ισοδύναμες. Η Σαχτάρ προηγήθηκε στο 13' με τον Πάτρικ, η Ντιναμό ισοφάρισε στο 25' με την κεφαλιά του Πέτκοβιτς και στη συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Στο 74' οι Ουκρανοί χάρηκαν για την αποβολή του Μόρο των γηπεδούχων, αλλά στο 79' ήταν η σειρά των Κροατών να γελάσουν επειδή αποβλήθηκε και ο Μάρλος των φιλοξενούμενων, για να οδηγηθούμε στην παράνοια των τελευταίων λεπτών: Πλασέ του Ιβανούσετς στο 83' για το 2-1, λάθος του Πιάτοβ στο 89' και 3-1 από τον Αντέμι, κεφαλιά του Μοράες στο 93' για το 3-2 και μετά έγινε το μαγικό που περιγράψαμε παραπάνω, για να έρθει το 3-3 από την εκτέλεση πέναλτι του Ματέους Τετέ!

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Νέναντ Μπιέλιτσα): Λιβάκοβιτς, Ντιλάβερ, Πέριτς, Τεοφίλ-Κατρίν, Λέοβατς, Μόρο, Αντέμι, Στογιάνοβιτς (72' Ιβανούσετς), Ολμο, Ορσιτς (77' Γκίρα), Πέτκοβιτς.

Σαχτάρ (Λουίς Κάστρο): Πιάτοβ, Ντοντό, Κριβτσόβ, Ματβιένκο (86' Ντεντίνιο), Ισμαΐλι, Στεπανένκο, Αλαν Πάτρικ (84' Ματέους Τετέ), Κοβαλένκο, Μάρλος, Τάισον, Μοράες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μάντσεστερ Σίτι 10 (11-2)
2. Σαχτάρ 5 (7-9)
3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5 (9-7)
4. Αταλάντα 1 (3-12)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/11)
Αταλάντα - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα