Αταλάντα - Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Πρώτη γκέλα, πρώτος βαθμός (vid)

Gazzetta team
Αταλάντα - Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Πρώτη γκέλα, πρώτος βαθμός (vid)

bet365

Οι Πολίτες μάλλον είχαν το μυαλό τους στο Anfield και οι Μπεργκαμάσκι βρήκαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν τον πρώτο βαθμό στο Champions League. Εχασε πέναλτι ο Ζεσούς.

Στο San Siro το ματς άρχισε με ευκαιρία της Αταλάντα στο 4' με τον Χάτεμπερ και με γκολ της Σίτι στο 7' με τον Στέρλινγκ, μετά το τακουνάκι του Ζεσούς (0-1). Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε τον έλεγχο, είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ και στο 43' είχε τη μεγαλύτερη όλων, με το πέναλτι που κέρφισε για χέρι του Ιλιτσιτς. Ο Ζεσούς όμως που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα άουτ... Ετσι, οι Μπεργκαμάσκι έμειναν ζωντανοί και το απέδειξαν στο β' μέρος.

Η ωραία σέντρα του Γκόμες στο 49' είχε ως αποτέλεσμα την κεφαλιά του Πάσαλιτς για το 1-1 κι από εκείνο το σημείο η Αταλάντα το πίστεψε περισσότερο και έψαξε το δεύτερο γκολ. Δεν το έβαλε όμως, ούτε όταν η Σίτι είχε στο τέρμα ένα... δεξί μπακ. Με τον Εντερσον να τραυματίζεται και να βγαίνει στο ημίχρονο, ο Γκουαρδιόλα είδε τον Μπράβο να βλέπει κόκκινη κάρτα στο 81' για φάουλ στον Ιλιτσιτς εκτός περιοχής και έβαλε στη θέση του τον Γουόκερ. Και δεν έπαθε και καμία ζημιά, αφού το 1-1 έμεινε ως το τέλος και οι Πολίτες είναι ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση και στην 1η θέση του ομίλου.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (84' Μαλινόφσκι), Καστάν (92' Μουριέλ), Γκόμες, Πάσαλιτς, Ιλιτσιτς.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον (46' Μπράβο), Κανσέλο, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Μεντί, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκουντογάν, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ (88' Γουόκερ), Στέρλινγκ, Ζεσούς (73' Αγουέρο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μάντσεστερ Σίτι 10 (11-2)
2. Σαχτάρ 5 (7-9)
3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5 (9-7)
4. Αταλάντα 1 (3-12)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/11)
Αταλάντα - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα