Σλάβια Πράγας: Μαζί της δεν... γελάει κανείς πια! (vid)

Σλάβια Πράγας: Μαζί της δεν... γελάει κανείς πια! (vid)

bet365

Η Σλάβια Πράγας είναι το μεγαθήριο του τσέχικου πρωταθλήματος που στο... κλουβί με τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αποδεικνύει πως τα ονόματα δεν έχουν καμία σημασία!

Σούπερ προσφορά* στο Champions League | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στις 29 Αυγούστου, η κλήρωση των ομίλων του Champions League, ρίχνει τη Σλάβια Πράγας στο... κλουβί με τα θηρία. Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Ίντερ την περίμεναν να την κατασπαράξουν.

Η σκηνή με το γέλιο των ανθρώπων της ομάδας έγινε viral. Ήταν το γέλιο του στιλ: «Εντάξει, πάμε να το διασκεδάσουμε».

Κι όμως, με τη Σλάβια τελικά κανείς δεν πρέπει να κάνει πλάκα. Ούτε καν η Μπαρτσελόνα του Μέσι! Μιλάμε για μια ομάδα που έχει καταφέρει ένα... μικρό/μεγάλο θαύμα!

Σε τέσσερα ματς στο Champions League μετράει δύο βαθμούς κι αυτούς μακριά από το «σπίτι» της. Εκανε την... κηδεία της Ίντερ στο Μιλάνο (1-1) και χθες βύθισε σε ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό την Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε μέσα στο Καμπ Νου (0-0). Πώς τα κατάφερε; Ο Αρσέν Βενγκέρ ανέλυσε το ματς παραδίδοντας... σεμινάριο!

Αφήστε, δε, που οι δύο ήττες που έχει κάνει είναι... κλειστές (0-2 από Ντόρτμουντ και 1-2 από Μπαρτσελόνα). Βέβαια από τους Καταλανούς έχασε κατά τύχη, αφού ισοφάρισε και ηττήθηκε από απίστευτο αυτογκόλ.

Μένουν τα ματς με Ιντερ (εντός) και Ντόρτμουντ (εκτός).

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, σε 15 ματς είναι αήττητη με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες και έχει αφήσει στο -11 την Πλζεν. Κάπου εδώ να σημειώσετε ότι έχει δεχτεί γκολ μόλις σε τρία ματς (από ένα), ενώ έχει σκοράρει 33 φορές στο τσέχικο πρωτάθλημα! H Mπανίκ Οστράβα (η 3η ομάδα που την έχει νικήσει φέτος) που την απέκλεισε στο MOL Cup με 2-0 στην παράταση, μάλλον θα πρέπει να καμαρώνει!

Η ομάδα του Γίντριχ Τρπισόφσκι είναι αυτή που κανείς δεν θέλει να έχει απέναντί του! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα