Νάπολι: Εσωτερικός «πόλεμος» και κόντρα με τον ιδιοκτήτη!

Νάπολι: Εσωτερικός «πόλεμος» και κόντρα με τον ιδιοκτήτη!

Κώστας Ζάλιαρης
Νάπολι: Εσωτερικός «πόλεμος» και κόντρα με τον ιδιοκτήτη!

bet365

Ένας μικρός χαμός στη Νάπολι, με τους ποδοσφαιριστές και τον Κάρλο Αντσελότι να μη μιλούν στους εκπροσώπους του Τύπου ως αντίδραση στην τακτική που θέλησε ν' ακολουθήσει το μεγάλο αφεντικό της ομάδας και την πίεση για να κλειστούν στο προπονητικό κέντρο!

Οι «παρτενοπέι» δεν περνούν καθόλου ήρεμες μέρες και το 1-1 με τη Ζάλτσμπουργκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ήρθε να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Με πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια, η ομάδα του Αντσελότι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα της εξασφάλιζε και την πρόκριση στους «16».

Μετά τη λήξη του αγώνα με τους Αυστριακούς, όμως, έγινε... το έλα να δεις.

Παίκτες και προπονητής αποχώρησαν δίχως να παραστούν στις υποχρεωτικές συνεντεύξεις, δίχως να ενημερώσουν καν την UEFA για την απόφασή τους!

Μάλιστα, αυτό αποκτά σημασία γιατί ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είχε δώσει εντολή να πάνε όλοι αμέσως στο προπονητικό κέντρο και να κλειστούν εκεί μέχρι το επόμενο ματς, ωστόσο, δεν το έκανε κανείς!

Όλοι έφυγαν είτε με δικά τους αυτοκίνητα από το γήπεδο, είτε με φίλους τους, είτε με τις οικογένειές τους και αδιαφόρησαν για τα λεγόμενα του μεγάλου αφεντικού, δείχνοντας πως είναι ενωμένοι και κάθετα αντίθετοι με την εντολή του.

Λέγεται, μάλιστα, πως ο Ινσίνιε ως αρχηγός, είπε στον γιο του Ντε Λαουρέντις: «Πήγαινε πες στον πατέρα σου ότι όλοι φεύγουμε και πηγαίνουμε στα σπίτια μας...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα