Λυών - Μπενφίκα 3-1: Θεμέλια πρόκρισης (vid)

Λυών - Μπενφίκα 3-1: Θεμέλια πρόκρισης (vid)

bet365

Η Λυών κέρδισε με 3-1 την Μπενφίκα και έθεσε θεμέλια πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League.

Η ανοδική πορεία της Λυών με τον Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο συνεχίστηκε με μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Μπενφίκα, που της δίνει πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και βρήκαν το γρήγορο γκολ με τον Άντερσεν μόλις στο 4’!

Ο ρυθμός των λιονέ διακόπηκε μόνο με τον τραυματισμό του Φερέιρα από τον Βλαχοδήμο, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν σοκαρισμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν. Έτσι, στο 33’ ήρθε και το 2-0, με τον Αουάρ να κάνει εκπληκτική προσπάθεια και να δίνει την ασίστ στον Ντεπάι! Η μοναδική καλή στιγμή για την Μπενφίκα ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο Τσικίνιο δεν κατάφερε να νικήσει τον Λόπες.

Το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο στην επανάληψη, με την είσοδο του Σεφέροβιτς να αποδεικνύεται ευεργετική για τους φιλοξενούμενους. Ο Ελβετός ήταν επικίνδυνος και στο 76’ μείωσε σε 2-1 για να ξαναβάλει τους Λουζιτανούς στο ματς. Χωρίς αποτέλεσμα, όμως, καθώς στο 89’ ο Τραορέ με ωραία προσπάθεια έκανε το τελικό 3-1 για την Λυών.

Λυών (Ρούντι Γκαρσία): Λόπες, Κονέ, Ντενάγιερ, Άντερσεν, Ντιμπουά, Τουσάρ, Τιάγκο Μέντες, Αουάρ (91’ Μαρσέλο), Ντεπάι (46’ Κορνέ), Ρεϊνέ-Αντελαΐντ (73’ Τραορέ), Ντεμπελέ

Μπενφίκα (Μπρούνο Λαζ): Βλαχοδήμος, Ταβάρες, Ρουμπέν Ντίας, Φερέιρα (16’ Ζαρντέλ), Γκριμάλντο, Γκάμπριελ, Φλορεντίνο, Σέρβι (73’ Πίτσι), Ζέντσον Φερνάντες (46’ Σεφέροβιτς), Τσικίνιο, Βινίσιους

7ος Όμιλος
1. Λειψία 9 (6-4)
2. Λυών 7 (7-4)
3. Ζενίτ 4 (5-6)
4. Μπενφίκα 3 (5-9)
Επόμενη αγωνιστική (27/11)
Ζενίτ – Λυών
Λειψία – Μπενφίκα
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα