Τσιμίκας: «Είμαστε Ολυμπιακός, δεν φοβόμαστε κανέναν και έχουμε κερδίσει ομάδες με την δυναμική της Μπάγερν»!

Δημήτρης Τομαράς
Τσιμίκας: «Είμαστε Ολυμπιακός, δεν φοβόμαστε κανέναν και έχουμε κερδίσει ομάδες με την δυναμική της Μπάγερν»!

bet365

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας, ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν και ότι έχει κερδίσει ομάδες του βεληνεκούς της Μπάγερν στο παρελθόν.
Ο Κώστας Τσιμίκας υπογράμμισε για:
Το τι περιμένει από το ματς: Πρώτα απ' όλα η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Για μένα να δώσω τα πάντα στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολα και το ξέρουμε αλλά ήρθαμε εδώ με στόχο τη νίκη.
Την αλλαγή προπονητή στην Μπάγερν: Σίγουρα περιμένουμε την Μπάγερν να παίξει καλά. Πιστεύω ότι θα παίξουν με το ίδιο πλάνο που είχαν πριν. Η Μπάγερν είναι πάντα Μπάγερν. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Εάν παίξουμε όπως και στο Καραϊσκάκη γιατί είμαστε και εμείς μία πολύ καλή ομάδα.
Το πως θα αντιμετωπίσουν το ματς: Έχουμε κάνει τα πλάνα μας με τον προπονητή. Το θέμα είναι να τα ακολουθήσουμε πιστά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε κερδίσει τέτοιες ομάδες με τέτοια δυναμική. Ελπίζουμε να γίνει αυτό και αύριο.
Το ότι θα παίξει ξανά με παίκτες όπως ο Γκνάμπρι: Ήταν ένα όνειρο ζωής όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά δεν μου λέει κάτι από εκεί και πέρα. Προπονούμαι κάθε μέρα για να αντιμετωπίζω τέτοιους παίκτες. Θα είναι και σαν γιορτή για μένα. Μακάρι όλη αυτή η χαρά να συνοδευτεί με νίκη.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα