Σεμέδο: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι με Μπάγερν»

Gazzetta team
Σεμέδο: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι με Μπάγερν»

bet365

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για Μόναχομε τον Σεμέδο να στέκεται στο πρώτο ματς και στο γεγονός ότι η ομάδα του θα προσπαθησει να μη φύγει από τη Γερμανία με άδειες τις αποσκευές του.

Προσφορά* στα Champions League Specials | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το πρωινό της Τρίτης (5/11), ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Γερμανία, για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, στάθηκε στην αλλαγή προπονητή για τους Βαυαρούς, το ματς του Φαλήρου και τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.

«Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει την Μπάγερν ό,τι συμβαίνει με τον προπονητή και με την αποχώρηση του Νίκο Κόβατς. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όμως έχουμε αποδείξει την αξία μας και ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το δείξαμε και στο πρώτο ματς που είναι οδηγός για εμάς. Δείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, όμως θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε τώρα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οι παραδόσεις δεν παίζουν μεγάλο ρόλο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κόντρα στην Μπάγερν. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας σε ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα