Ολυμπιακός: Το 4-3-3 του Μαρτίνς και οι τέσσερις που διεκδικούν θέση βασικού

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το 4-3-3 του Μαρτίνς και οι τέσσερις που διεκδικούν θέση βασικού

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως θα επιμείνει στο 4-3-3 και για το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο. Πάνω από 3.000 οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Γερμανία με τους αρμόδιους να συστήνουν μεγάλη προσοχή.
Όπως είχαμε σημειώσει από χθες οι Μεριά και Βαλμπουενά είναι δύο αλλαγές που σκέφτεται για το αρχικό του σχήμα ο Μαρτίνς. Ίσως μάλιστα ο Μεριά να είναι πιο σίγουρος (σ.σ. χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει πιθανότητες για βασικός ο Αβραάμ) καθώς για τον Γάλλο δεν είναι τόσο δεδομένο υπό την έννοια ότι μπορεί να μην έχει πιάσει ακόμα το 100% ενώ το ματς στο Μόναχο θα είναι δύσκολο, απαιτητικό και με υψηλό ρυθμό. Ωστόσο θέση βασικού διεκδικού και οι Γκερέρο - Μασούρας.
Ο Πορτογάλος δείχνει πως θα ξανακατεβάσει το 4-3-3. Οι δύο εκδοχές του είναι με Σα, Σεμέδο, Μεριά, Ομάρ, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά, Ποντένσε και Ελ Αραμπί και Σα, Σεμέδο, Μεριά, Ομάρ, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μασούρα και Γκερέρο. Στην παρούσα φάση δεν προκύπτει να έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις και πιθανότατα θα το κάνει την Τετάρτη ανήμερα του αγώνα και την Τρίτη θα έχει πιο ουσιώδεις δοκιμές.
Η αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (10.00) για το Μόναχο: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί & Γκερέρο.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Σε σχέση με τα εισιτήρια του Ολυμπιακού οι ερυθρόλευκοι έχουν διασφαλίσει 3.800 για τον κόσμο τους στο Μόναχο και 3.000 για τον αγώνα στο Λονδίνο. Πλην όμως οι αρμόδιες Αρχές συνιστούν μεγάλη προσοχή. Ειδικά σε σε ό,τι έχει να κάνει με τους οπαδούς που θα βρεθούν μόνοι τους στο Μόναχο και θα κινούνται στην πόλη αποκομμένοι από τον μεγάλο όγκο του κόσμου. Και αυτό για να μην υπάρξουν άσχημες καταστάσεις.
Η γερμανική Αστυνομία εκτιμά πως ίσως ορισμένοι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου να θέλουν να κάνουν αντίποινα για όσα έγιναν στον Ρέντη. Με τις ελληνικές Αρχές, πάντως, να βρίσκονται σε εγρήγορση και συνεχή επικοινωνία με τις αντίστοιχες γερμανικές, ώστε να αποφευχθεί κάθε τέτοια περίπτωση.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα