Μπάγερν: Σε πίεση ο Κόβατς, με κλειστές πόρτες η προπόνηση πριν τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Μπάγερν: Σε πίεση ο Κόβατς, με κλειστές πόρτες η προπόνηση πριν τον Ολυμπιακό

bet365

Μετά την πεντάρα από την Αϊντραχτ, η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε κρίση, λίγες μέρες πριν οι Βαυαροί υποδεχθούν τον Ολυμπιακό. Αβέβαιο το μέλλον του Νίκο Κόβατς.

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε τη συντριβή με 5-1 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πριν το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ήττα αυτή δεν έριξε απλά τους Βαυαρούς στην 4η θέση της Bundesliga, αλλά τους γέμισε συνάμα και με έντονο προβληματισμό λίγες ημέρες πριν υποδεχθούν τον Ολυμπιακό στο Μόναχο.

Φυσικά, το μεγάλο ερωτηματικό είναι το αν ο Νίκο Κόβατς έχει σοβαρό θέμα πλέον με τη δουλειά του. Ο Κροάτης τεχνικός βρίσκεται για άλλη μια φορά σε πίεση, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά τη βαριά ήττα από την Αϊντραχτ.

«Ξέρω πως δουλεύει το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι αφελής», ήταν τα λόγια του σε ερώτηση για το αν αισθάνεται άβολα στον πάγκο και αν φοβάται την απόλυση και πρόσθεσε: «Δεν είναι σημαντικό το πως αισθάνομαι εγώ. Να ρωτήσετε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις στο τέλος της ημέρας».

Στη Γερμανία οι φήμες αναφέρουν ότι ο Κόβατς μπορεί να μην προλάβει ούτε τον Ολυμπιακό, ενώ άλλα ρεπορτάζ επισημαίνουν ότι στα δύο επόμενα εντός έδρας ματς με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ «παίζει» το κεφάλι του.

Πάντως μετά τη συντριβή στη Φρανκφούρτη, η Μπάγερν ανακοίνωσε πως η προγραμματισμένη ανοικτή προπόνηση της Κυριακής αναβάλλεται, με τους παίκτες των Βαυαρών να προπονούνται με κλειστές πόρτες λόγω του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας.

«Μετά την ήττα στη Φρανκφούρτη, πάρθηκε η απόφαση να μην προπονηθούμε αύριο με την παρουσία κόσμου. Ζητάμε από όλους τους οπαδούς μας κατανόηση», ανέφερε η Μπάγερν στο twitter.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα