Οι καλύτεροι μουσάτοι του Champions League (pics)

Gazzetta team
Οι καλύτεροι μουσάτοι του Champions League (pics)

bet365

Δεν είναι... μούσι. Είναι παικταράδες και οι καλύτεροι του Champions League. Μέσι, Μπέκερ, Πικέ, Ράμος και άλλοι εκτός από τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες διατηρούν και το στυλ τους κάνοντας το ανάλογο... grooming.

Τα τελευταία χρόνια οι άντρες με μούσι και μουστάκι ή έστω με ένα από τα δύο αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Από την παραπάνω εξίσωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ποδοσφαιριστές και δη οι πρωτοκλασάτοι που αγωνίζονται στο Champions League.

Με τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση να βρίσκεται ακόμα στην αρχή της δημιουργήσαμε μια λίστα με τους καλύτερους παίκτες με μούσι που αγωνίζονται στο φετινό Champions League. Μούσι το οποίο για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση χρειάζεται ειδική φροντίδα σαν αυτή που προσφέρουν τα προϊόντα της Vican και συγκεκριμένα η σειρά Wise Men.

Το Beard and Hair shampoo, το beard oil και το beard wipes της Wise Men είναι τρία προϊόντα που χρειάζεται κάθε γενειοφόρος, πόσο μάλλον οι 5 παρακάτω κύριοι που ιδρώνουν συνεχώς και εκτίθενται στις σκληρές συνθήκες του γηπέδου.

1. Λιονέλ Μέσι

Για την εν λόγω λίστα θα μπορούσε να γράφεται και Λίο… Μούσι αλλά λεπτομέρειες. Ο κορυφαίος, ή έστω ο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη δεν είχε ίχνος τρίχας στο πρόσωπο του πριν από μερικά χρόνια, από τη στιγμή όμως που αποφάσισε να αφήσει το μούσι του να μεγαλώσει το περιποιείται και με το παραπάνω, σε σημείο ο κόσμος να έχει ξεχάσει πώς έμοιαζε ξυρισμένος.

2. Άλισον Μπέκερ

Πυκνό και καλοδιατηρημένο το μούσι του κορυφαίου τερματοφύλακα για την περσινή σεζόν στο Champions League. Το «Νο1» της Λίβερπουλ έχει κάνει τη γενειάδα του σήμα κατατεθέν του προσωπικού του στιλ και το περιποιείται με τέτοια φροντίδα όπως πράττει και με την εστία των «reds» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το Beard and Hair Shampoo της Vican, το οποίο περιέχει πάνω από 96% φυσικά συστατικά φαντάζει ιδανικό για τον πορτιέρο των πρωταθλητών Ευρώπης, αφού με το ίδιο προϊόν θα μπορεί να λούζει τόσο τα μαλλιά όσο και το μούσι του.

3. Ζεράρ Πικέ

Ανέκαθεν ο πιστός αμυντικός της Μπαρτσελόνα έδινε σημασία στο μούσι του. Ήπιο αλλά προσεγμένο, αποτελεί κύριο γνώρισμα του στυλ του και δείχνει ότι λαμβάνει την απαιτούμενη φροντίδα. Πιθανόν να κρύβεται και καμιά Σακίρα πίσω από τη σταθερότητα διατήρησης του ίδιου στυλ τόσα χρόνια, μπορεί και όχι. Προχωράμε.

4. Σέρχιο Ράμος

Άλλος ένας σταρ που κάποτε ήταν τσακωμένος με τα γένια αλλά επέλεξε την ριζική μετάλλαξη. Ο αρχηγός των «μερένχες» πέρα από τα τατουάζ και τα… σένια κουρέματα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο facial look του, το οποίο και είναι αρχοντικό, όπως προστάζει ο «βασιλικός» σύλλογος στον οποίο αγωνίζεται εδώ και σχεδόν 15 χρόνια. Κάθε φορά που αφήνει το μούσι του να μεγαλώσει είανι σίγουρο πως θα χρειάζεται ένα Beard Oil σαν αυτό της Vican, το λαδάκι το οποίο μαλακώνει και δίνει λάμψη στο μούσι.

5. Ζοζέ Σα

Ο… κοκκινογένης της λίστας δεν είναι ένας τυπικός Ιρλανδός/Σκωτσέζος αμυντικός ή κάποιος παίκτης από την Σκανδιναβία αλλά ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Φυσικά, το ότι συγκαταλέγεται στη λίστα δεν έχει να κάνει με το χρώμα απαραίτητα, αφού το μούσι του πληροί από μόνο του τις προδιαγραφές. Καλοτριμαρισμένο και με πλούσιο volume, το look του γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» τον κατατάσσει δικαίως στους καλύτερους «μουσάτους» του Champions League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα