Στέρλινγκ: Τα έκανε όλα μόνος του και βραβεύτηκε (pic)

Στέρλινγκ: Τα έκανε όλα μόνος του και βραβεύτηκε (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Στέρλινγκ: Τα έκανε όλα μόνος του και βραβεύτηκε (pic)

bet365

Αν και είχε πολύ δυνατό ανταγωνισμό για τη διάκριση του κορυφαίου της 3ης αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Ραχίμ Στέρλινγκ βγήκε νικητής!

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, διαμόρφωσε μόνος του το πρόσφατο 5-1 απέναντι στην Αταλάντα το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Έκανε την ασίστ στο πρώτο γκολ, κέρδισε το πέναλτι για το δεύτερο τέρμα και εν συνεχεία πέτυχε χατ-τρικ για να οδηγήσει τους «πολίτες» με άνεση στο 3x3 στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Είχε να κοντράρει τον Ντιμπάλα που με δυο γκολ σε τρία λεπτά γύρισε το ματς της Γιουβέντους με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Τον Τσάμπερλεϊν που επίσης σκόραρε δυο φορές και πέτυχε ένα από τα γκολ της χρονιάς στο 4-1 της Λίβερπουλ στο Γκενκ, αλλά και τον Κίλιαν Μπαπέ που σκόραρε το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League ως ποδοσφαιριστής που μπήκε με αλλαγή σε ματς.

Παρ' όλα αυτά, αναδείχθηκε μεγάλος νικητής, έχοντας συνεχίσει τις τρομερές επιδόσεις του στη Μάντσεστερ Σίτι, όπου από τη μέρα που ξεκίνησε η συνεργασία τους με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει... μεταμορφωθεί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα