Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου 2-3: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου 2-3: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες για την ψυχωμένη εμφάνισή τους απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, όπου οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν στιγμές ολιγωρίας και έλλειψη δυνάμεων.

Ενα βράδυ που ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό με το γκολ του Ελ Αραμπί, έκλεισε με την πικρή γεύση της ήττας. Οι παίκτες του Μαρτίνς, όμως, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε περισσότερη ενέργεια και παίκτες που δεν... χαρίζονται, δεν άφησαν το ματς και μέχρι το τελευταίο λεπτό πάλεψαν για το 3-3. Η Μπάγερν, όμως, είναι άλλο επίπεδο!

Σα: Ο Πορτογάλος δεν φέρει καμία ευθύνη στο 1-1. Ίσα ίσα στο πρώτο σουτ που γίνεται αντιδρά εξαιρετικά βγάζοντας ένα πολύ δύσκολο σουτ. Στο... ριμπάουντ του Λεβαντόφσκι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ούτε και στο δεύτερο μπορούσε να βγάλει καλύτερη αντίδραση, έχοντας απέναντί του τον Πολωνό επιθετικό. Δέχτηκε τρία γκολ χωρίς να κάνει εκείνος κάποιο λάθος.

Τσιμίκας: Στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός - ειδικά στο πρώτο μισάωρο. Τακτικά πολύ καλός, δίνοντας βοήθειες στην άμυνα, ενώ στο 1-0 πραγματοποιεί σούπερ σέντρα για το κεφάλι του Ελ Αραμπί. Σ' ένα ματς όπου γενικά στο δεύτερο μέρος η ομάδα δεν είχε δυνάμεις, εκείνος έδωσε ενέργεια και πάθος.

Μεριά: Στο πρώτο γκολ βλέπει τον Λεβαντόφσκι να βγαίνει από πίσω του, έπρεπε να είχε καλύτερη αντίδραση με τον Ομάρ. Μάλιστα είχε και μια καλή στιγμή στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, αλλά η προβολή του δεν πήγε στο αντίπαλο τέρμα, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Είναι μέσα και στο δεύτερο γκολ που δέχεται η ομάδα του χάνοντας την κεφαλιά με τον Μίλερ. Ασταθής ακόμη ένα βράδυ.

Σεμέδο: Μας έχει μάθει σε καλύτερες εμφανίσεις, όντας κάποιες φορές χωρίς συγκέντρωση. Ωστόσο, δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος, κόβοντας αρκετές φορές τις ορέξεις των Μίλερ-Λεβαντόφσκι.

Ελαμπντελαουί: Μπήκε κάπως νευρικά, πηγαίνοντας νωθρά σε κάποιες φάσεις. Όσο περνούσαν τα λεπτά έμπαινε περισσότερο στο ματς. Στο 1-0 όμως χάνει μαζί με τον Μεριά τον Λεβαντόφσκι - δεν πάει καν πάνω στον αντίπαλό του. Επιθετικά προσπάθησε να δώσει βοήθειες στον Ποντένσε χωρίς να φαίνεται αρκετά.

Καμαρά: Πολλά τρεξίματα, αρκετές μονομαχίες κερδίζοντας τις περισσότερες. Στο δεύτερο μέρος ειδικά πέρασε περισσότερο η μπάλα από τα πόδια του, την οποία και μοίρασε τις περισσότερες φορές σωστά, απλά κάποιες φορές την κρατούσε παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Εκανε πολλά μέχρι το 88΄ που έμεινε στο γήπεδο, αφήνοντας τη θέση του στον Ραντζέλοβιτς.

Γκιγιέρμε: Μπροστά από την άμυνα ήταν η ασπίδα για την ομάδα του. Η παρουσία του γενικά ήταν καλή (τον έχουμε συνηθίσει σε καλύτερα ματς βέβαια). Στο 3-1 είχε μείνει στην περιοχή και με την μπάλα να πηγαίνει στον Τολισό δεν πρόλαβε να πέσει πάνω στον Γάλλο. Στο 80' είναι αυτός που δοκιμάζει το πόδι του και με τη βοήθεια της τύχης πετυχαίνει το 3-2, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του και... ρυθμό στην κερκίδα. Ήταν από εκείνους που βοήθησαν αρκετά και πίσω και μπροστά από το κέντρο.

Μπουχαλάκης: Στην τριάδα των χαφ, τον είδαμε συχνά να είναι μπροστά από τους άλλους δύο για να δίνει την πρώτη πάσα. Σε κάποιες περιπτώσεις το κατάφερε, δίνοντας ηρεμία στους συμπαίκτες του, ενώ έκανε κι αυτός πολλά τρεξίματα καλύπτοντας πολλούς χώρους. Στο δεύτερο μέρος είχε και 1-2 ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε στόχο είτε με το κεφάλι είτε με το δεξί του. Μέχρι το 68' όπου άφησε τη θέση του στον Λοβέρα έδωσε όσα μπορούσε.

Μασούρας: Μπήκε ορεξάτος στο ματς, πίεζε, κέρδιζε μονομαχίες, έδινε ώθηση στην ομάδα του. Υποδέχεται ωραία την μπάλα στο 1-0 και «σπάει» την κατάλληλη στιγμή για τον Τσιμίκα, με τον οποίο έβγαλε όμορφες συνεργασίες σε μια - δυο περιπτώσεις. Στο δεύτερο μέρος φάνηκε ότι είχε μείνει από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να βοηθήσει αρκετά - ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του έμεινε πίσω στο σκορ με 3-1 και έβλεπε το πλάνο της να γκρεμίζεται. Αποχώρησε στο 79΄με τον Γκερέρο να μπαίνει στη θέση του.

Ελ Αραμπί: Ο άνθρωπος είναι ασταμάτητος. Το έδειξε και με την Μπάγερν όπου στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε έστειλε με τέλεια κεφαλιά την μπάλα στο στόχο! Γενικά είχε διάθεση αλλά δεν του δόθηκε κι άλλη ευκαιρία μέσα στην περιοχή του Νόιερ.

Ποντένσε: Ο Πορτογάλος πέρα από ποιότητα έχει και μυαλό. Στο 1-0 η φάση ξεκινά από τη γρήγορη σκέψη του να αλλάξει παιχνίδι για τον Μασούρα, ενώ προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα όσο μπορούσε από τα δεξιά, τη στιγμή που η ομάδα του δεν είχε πολλά να δώσει μεσοεπιθετικά. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν εκείνος που.. ένιωθε η αντίπαλη άμυνα, την οποία ταλαιπώρησε αρκετές φορές.

Λοβέρα: Μπήκε στο 68' αντί του Μπουχαλάκη, με τον Μαρτίνς να θέλει περισσότερη δημιουργία, όμως, δεν έδειξε πράγματα πέρα από μια καλή ενέργεια.

Γκερέρο: Πέρασε στο ματς στο 79' για να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή μαζί με τον Ελ Αραμπί, αλλά σε τέτοιο ματς απέναντι στην Μπάγερν είχε πολύ λίγο χρόνο για να φανεί. Σημειολογικά και μόνο με την είσοδό του στο ματς ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Ραντζέλοβιτς: Πέρασε αντί του Καμαρά στο 88', με τον Μαρτίνς να κυνηγάει στο τέλος το 3-3. Δεν μπορεί να κριθεί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα