Μάντσεστερ Σίτι – Αταλάντα 5-1: Τρελό one man show o Στέρλιγνκ (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι – Αταλάντα 5-1: Τρελό one man show o Στέρλιγνκ (vid)

bet365

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έκανε χατ τρικ, πήρε πέναλτι, έδωσε ασίστ και οδήγησε τη Σίτι στην ανατροπή με 5-1 επί της Αταλάντα και στο απόλυτο των 9 βαθμών σε τρία ματς. Στο απόλυτο μηδέν οι Ιταλοί.

Ενα σωρό αμυντικά προβλήματα απουσιών. Σε αυτά προστέθηκε ο τραυματισμός του Ρόδρι και το ότι η Αταλάντα βρέθηκε να προηγείται 0-1 με το πέναλτι του Μαλινόβσκι (28'). Ωστόσο, ο Στέρλινγκ που βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, έστησε ένα απίθανο ολοδικό του γλέντι. Ο Αγγλος επιθετικός πέτυχε χατ τρικ, αλλά δεν έμεινε εκεί, καθώς κέρδισε πέναλτι και έδωσε ασίστ. Ηταν δηλαδή μέσα όσο δεν πάει και στα πέντε γκολ της ανατροπής με 5-1 που έκανε η Σίτι κόντρα στους Ιταλούς.

Αρχικά ο Στέρλινγκ... κέρασε τον Αγουέρο για την ισοφάριση (34') και τρία λεπτά αργότερα ανατράπηκε εντός περιοχής, με τον Αργεντινό φορ να γυρίζει το σκορ από την άσπρη βούλα. Στην επανάληψη ο Στέρλινγκ θα τελείωνε μόνος τους τις φάσεις, σημειώνοντας χατ τρικ σε 11 λεπτά (58', 64', 69'). για να φτάσει την εμπλοκή του σε 22 γκολ στα τελευταία 17 παιχνίδια του στο Champions League (14 γκολ, 8 ασίστ). Με αυτό το 5-1 η Σίτι ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση, κάνοντας το 3x3, ενώ η Αταλάντα έχει ξεμείνει χωρίς βαθμό, έχοντας δεχτεί ήδη 11 γκολ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Φερναντίνιο, Ρόδρι (41' Στόουνς), Γουόκερ, Μεντί (71' Ζοάο Κανσέλο), Γκουντογκάν, Φόντεν, Ντε Μπρόινε (67' Οταμέντι), Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Αγουέρο

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Μασιέλο (46' Μασιέλο), Τολόι, Ντζιμσίτι, Καστάνιε, Γκόσενς, Γκόμες, Ιλισιτς (72' Χάτεμπερ), Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Μαλινόφσκι.

3ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Μαν. Σίτι 9 (10-1)
2. Ντιναμό Ζ. 4 (6-4)
3. Σαχτάρ 4 (4-6)
4. Αταλάντα 0 (2-11)

Επόμενη αγωνιστική (06/11)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ
Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα