Ολυμπιακός: Η 19άδα του Μαρτίνς και η... συνταγή για Μπάγερν Μονάχου (vid)

Ολυμπιακός: Η 19άδα του Μαρτίνς και η... συνταγή για Μπάγερν Μονάχου (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η 19άδα του Μαρτίνς και η... συνταγή για Μπάγερν Μονάχου (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε και τον πιτσιρικά Ξενιτίδη και έβγαλε 19άδα με την Μπάγερν Μονάχου και συνεχίζει να προσανατολίζεται στο 4-3-3 για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης (COSMOTE2 HD, 22:00) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας. Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League, καταλήγοντας στην εξής αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ξενιτίδης, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί. Η λογική υπαγορεύει πως ο μικρός Καραργύρης ή ο Ξενιτίδης θα κοπούν για να κλείσει 18άδα ο Πορτογάλος κόουτς. Πιθανώς ο πρώτος ως πορτιέρο.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Βαλμπουενά και Τοροσίδης ενώ ο Μπενζιά εκτός από τιμωρημένος είναι και τραυματίας. Παραμένει εκτός και ο Σισέ. Σε σχέση με την 11άδα ο Πορτογάλος τεχνικός - που έδειξε και βίντεο και είχε ανάλυση για την Μπάγερν, ρίχνοντας το βάρος σε Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι - εξακολουθεί να προσανατολίζεται να προσεγγίσει το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου με ένα 4-3-3 και με παίκτες του που είναι γρήγοροι και παίζουν καλά το πρέσινγκ. Με δεδομένες και τις απουσίες των Βαλμπουενά - Μπενζιά, που μειώνουν δραστικά τις επιλογές του στον άξονα ο Ίβηρας θα πάει σε μία επιλογή με τρεις χαφ. Κάτω από τα δοκάρια ο Σα, τετράδα άμυνας με Ομάρ, Τσιμίκα, Σεμέδο και προβάδισμα στον Μεριά για παρτενέρ του Πορτογάλου, άξονας με Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη και τριάδα στην επίθεση με Ποντένσε - Μασούρα και τον Ελ Αραμπί φαβορί έναντι του Γκερέρο. Στις δοκιμές του πάντως την Τρίτη είχε Μεριά στόπερ και Ελ Αραμπί μπροστά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα