Ολυμπιακός: Πως ήρθε η δικαίωση από το Πειθαρχικό της UEFA

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πως ήρθε η δικαίωση από το Πειθαρχικό της UEFA

bet365

Το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού παρουσίασε με σαφήνεια τις θέσεις του για το logo σε πανό που αναφερόταν στο κατηγορητήριο της UEFA και η απαλλαγή ήταν πλήρης.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Όπως είχαμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή δεν επρόκειτο ουσιαστικά ή γενικότερα για ένα ρατσιστικό πανό, παρότι αναφερόταν ως τέτοιο. Ήταν ένα πανό με συγκεκριμένο logo που αναρτήθηκε στην εξέδρα των οπαδών του Ολυμπιακού στο περιθώριο του αγώνα με τον Ερ. Αστέρα στο Βελιγράδι και εντάσσεται στα απαγορευμένα από την UEFA. Επιπλέον είχαμε καταστήσει σαφές πως η ποινή θα ήταν το μάξιμουμ πρόστιμο και όχι κάτι παραπάνω.

Στην συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου, η αρμόδια επιτροπή της UEFA ασχολήθηκε με την υπόθεση που αφορούσε την πιθανότητα ρατσιστικής συμπεριφοράς στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που προσκόμισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποφάσισε να κλείσει την πειθαρχική διαδικασία εναντίον της. Το νομικό team των Πειραιωτών εξήγησε με σοβαρά και πειστικά στοιχεία το γιατί δεν υπήρχε ρατσιστική συμπεριφορά ή στάση και η UEFA - που είναι πολύ αυστηρή σε τέτοια θέματα - κατάλαβε πως δεν υπάρχει καμία βάση και απάλλαξε πλήρως τους ερυθρόλευκους, δικαιώνοντάς τους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα