Λίβερπουλ - Zάλτσμπουργκ 4-3

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Zάλτσμπουργκ 4-3

bet365

Οι Reds του 3-0 τα έκαναν όλα να φαίνονται εύκολα αλλά οι Αυστριακοί του 3-3 τους έβαλαν πολύ δύσκολα, μέχρι που το έκρινε ο Σαλάχ.

Η Ζάλτσμπουργκ ήταν μία από τις ομάδες που κέρδισε την αρκετό χρόνο δημοσιότητας στην πρεμιέρα των ομίλων λόγω του 6-2 επί της Γκενκ με το χατ-τρικ του Χάλαντ. Η ομάδα του Τζέσε Μαρτς έδειχνε ικανή, τελικά, να απασχολήσει ακόμη περισσότερο, αφού στο Anfield έκανε τρελή επιστροφή από το 3-0 στο 3-3', με τον 19χρονο να σκοράρει ξανά. Η Λίβερπουλ, όμως, έχει μάθει πλέον να κερδίζει ακόμη κι όταν κάτι δείχνει να στραβώνει και το πρώτο τρίποντο είναι ήδη στην τσέπη...

Βασικά άπαντες πίστεψαν ότι μπήκε εκεί από τα πρώτα 36 λεπτά... Στο 9' οι Μανέ-Φιρμίνο συνεργάστηκαν τέλεια για το 1-0 του Σενεγαλέζου, στο 25' τα δύο πλάγια μπακ "ζωγράφισαν" με τον Αλεξάντερ-Αρνολντ δημιουργό και τον Ρόμπετσον σκόρερ, στο 36' ο Σαλάχ ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση στην κεφαλιά του Φιρμίνο. Το σκορ ήταν στο 3-0 και η Ζάλτσμπουργκ έμοιαζε έτοιμη να ζήσει ό,τι η Γκενκ από την ίδια πριν δύο εβδομάδες. Μόνο που δεν έγινε έτσι...

Στο 39' ο Χουάνγκ απέφυγε ωραία τον Φαν Ντάικ και εκτέλεσε τον Αντριάν, δίνοντας θεωρητικά κάποιες ελπίδες στη Ζάλτσμπουργκ. Και της κυνήγησε όσο μπορούσε. Στο 56' ο Χουάνγκ "έγραψε" και ασίστ αφού η σέντρα του οδήγησε στο 3-2 από το ωραίο σκαστό του Μιναμίνο, ο οποίος λίγα λεπτά μετά, στο 60', έδωσε έτοιμο στον Χάλαντ το 3-3! Οι Αυστριακοί είχαν τρελάνει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά πάνω που θα άρχιζαν να το πιστεύουν κιόλας, ήρθε στο 69' η... επιστροφή στην πραγματικότητα: Κατέβασμα του Φιρμίνο με το κεφάλι, σουτ ο Σαλάχ, 4-3 και οι δύο ομάδες ισόβαθμες.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αντριάν, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (64' Οριγκί), Χέντερσον (62' Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ (90' Κεϊτά), Φιρμίνο.

Σάλτσμπουργκ (Τζέσε Μαρτς): Στάνκοβιτς, Κρίστενσεν, Ονγκουένε, Βέμπερ, Ούλμερ, Μβέπου, Γιουνούζοβιτς (78' Ασιμέρου), Μιναμίνο, Σομποζλάι (71' Οκουγκάβα), Χουάνγκ, Ντάκα (56' Χάλαντ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Νάπολι 4 (2-0)
2. Ζάλτσμπουργκ 3 (9-6)
3. Λίβερπουλ 3 (4-5)
4. Γκενκ 1 (2-6)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23/10)
Γκενκ - Λίβερπουλ
Ζάλτσμπουργκ - Νάπολι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα