Γκενκ - Νάπολι 0-0

Gazzetta team
Γκενκ - Νάπολι 0-0

bet365

Οι Παρτενοπέι είχαν τρία δοκάρια στο Βέλγιο και έμειναν στο 0-0 με τη Γκενκ, η οποία είχε φάει 6άρα από τη Ζάλτσμπουργκ.

Κάθε χρόνο η Νάπολι κάνει ένα δυνατό αποτέλεσμα στον όμιλο και κάθε χρόνο κάνει και ένα που το βρίσκει μπροστά της τελικά. Φέτος, σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της 1ης θέσης, αυτό ίσως έγινε στην έδρα της Γκενκ, όπου η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε και την τύχη εναντίον της, αφού τρεις φορές η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Κι έτσι, αυτό που μένει είναι ότι δεν πήγε καμία στα δίχτυα, άρα δε δόθηκε η αναμενόμενη συνέχεια στη νίκη επί της Λίβερπουλ...

Από τα πρώτα λεπτά το ματς είχε καλό ρυθμό και μετά το 10λεπτο είχε και ευκαιρίες, με την πρώτη να έρχεται στο 15', να είναι για τη Νάπολι και να είναι... διπλό δοκάρι με τους Καγιεχόν και Μίλικ. Η Γκενκ προσπάθησε να απαντήσει με ένα σουτ του Χροσόβσκι και στο 25' είχαμε δεύτερο δοκάρι για τον Μίλικ και τρίτο για τη Νάπολι, στην κεφαλιά του Πολωνού! Οι Παρτενοπέι, μάλιστα, έχασαν τον Μάριο Ρούι στο 33' λόγω τραυματισμού, ενώ στο 37' ο Χροσόβσκι πρόλαβε πάνω στη γραμμή μετά την προσπάθεια του Κουλιμπαλί.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι είχε καλή στιγμή με τον Καγιεχόν στο 58', λεπτό στο οποίο ο Αντσελότι έριξε στο ματς τον Μέρτενς, ψάχνοντας τη λύση. Αυτή όμως δεν ερχόταν και δεν τη βρήκε ούτε ο Γιορέντε που μπήκε αργότερα, απέναντι σε μια Γκενκ που έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρει αποτέλεσμα και τα κατάφερε.

Γκενκ (Φελίτσε Ματσού): Κούτσκε, Μέλε, Κουέστα, Λουκούμι, Ουρόνεν, Μπέργκε, Χροσόβσκι, Iτο, Χάτζι (92' Χέινεν), Μπογκοντά (89' Πέντσιλ), Σαματά.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι (33' Μαλκί), Αλαν, Φαμπιάν Ρουίθ, Ελμάς (58' Μέρτενς), Μίλικ (72' Γιορέντε), Μέρτενς, Καγιεχόν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα