Ρεάλ: Ο Κουρτουά αλλαγή στο ημίχρονο!

Ρεάλ: Ο Κουρτουά αλλαγή στο ημίχρονο!

Gazzetta team
Ρεάλ: Ο Κουρτουά αλλαγή στο ημίχρονο!

bet365

Εκνευρισμένος ο Ζινεντίν Ζιντάν έβγαλε στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπριζ (0-2) τον Βέλγο τερματοφύλακα, βάζοντας στη θέση του τον Αρεολά.

Ο Τιμπό Κουρτουά δέχεται γενικά έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του στη Ρεάλ και τώρα αυτή η κριτική γίνεται και από την ομάδα. Από τον προπονητή του, συγκεκριμένα, αφού στο ημίχρονο του ματς με την Μπριζ και με το σκορ στο 2-0 επί των Βέλγων στο Santiago Bernabeu, ο Ζιντάν αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή τερματοφύλακα! Κίνηση η οποία, αν μη τι άλλο, θα προκαλέσει σειρά δημοσιευμάτων από εδώ και πέρα...

Αυτή είναι η 4η φορά που η Ρεάλ προχωράει σε αλλαγή τερματοφύλακα στο Champions League, μετά τις περιπτώσεις των Σέζαρ (2002), Ντούντεκ (2010) και Κασίγιας (2013). Η διαφορά είναι ότι αυτοί έγιναν λόγω τραυματισμών, ενώ ο Κουρτουά για αγωνιστικούς λόγους και επειδή οι οπαδοί της Ρεάλ τον αποδοκίμαζαν μετά τα δύο γκολ της Μπριζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα