Delije: «Προστατεύουμε την φιλία μας και τα αδέρφια μας»!

Delije: «Προστατεύουμε την φιλία μας και τα αδέρφια μας»!

bet365

Τρομερή η ανακοίνωση των Delije που αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την φιλία και τους πολύ δυνατούς δεσμούς με την Θύρα 7 και φυσικά τις σχέσεις των Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού.
Η ανακοίνωση των Delije:
Η μοίρα ήθελε να βρεθούμε με τα αδέρφια μας. Το αδερφικό μας club στο ίδιο γκρουπ του Champions League. Τι μεγάλη πρόκληση για όλους εμάς. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν την σημασία του αγώνα και ειδικά όσοι βρεθούν στο γήπεδο. Ναι φυσικά όλοι θέλουμε τη νίκη για την ομάδα μας και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το πούμε. Ούτε τα αδέρφια μας ντρέπονται να το πουν. Το ίδιο θέλουν και εκείνοι. Ας κερδίσει ο πιο καλός. Όμως προστατεύουμε την φιλία μας και τα αδέρφια μας. Θέλουμε να να το κάνουμε σαφές αυτό και να επιστήσουμε την προσοχή όλων. Τα μάτια όλου του κόσμου θα είναι πάνω μας. Αυτό περιλαμβάνει και τους εχθρούς μας. Υπάρχουν κάποιοι που θα θέλουν να υπάρξουν προβλήματα στο ματς με τα αδέρφια μας.
Αυτό το ματς δεν είναι σαν οποιοδήποτε άλλο. Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να διαφυλάξουμε αυτό που ξεκίνησε πριν από 33 χρόνια. Είναι απαραίτητο να διαφυλάξουμε τους δεσμούς αυτούς. Ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό όφελος για κανέναν από εμάς. Να δώσουμε την μάξιμουμ στήριξή μας, όμως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα δεν πειράζουμε τα αδέρφια μας. Θα κάθονται δίπλα μας και πρέπει να τους δείξουμε πόσο τους σεβόμαστε και ότι δεν θα κάνουμε... τσίρκο το ματς αυτό. Θα δει ο κόσμος κάτι που δεν έχει ξαναδεί. Να στηρίξουμε την ομάδα μας και αυτό είναι όλο. Είναι τιμή μας να έχουμε εδώ τον Ολυμπιακό. Θα τον υποδεχθούμε με χειροκρότημα και στο γήπεδο και όταν βγει στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο και στο τέλος να στείλουμε το μήνυμα του πόσο ενωμένοι και δεμένοι είμαστε.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα