Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Μαζί στο κέντρο του Βελιγραδίου οι οπαδοί (pics)

Gazzetta team
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Μαζί στο κέντρο του Βελιγραδίου οι οπαδοί (pics)

bet365

Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού συναντήθηκαν απ' το μεσημέρι της Τρίτης (01/10) στο κέντρο του Βελιγραδίου, φωνάζοντας συνθήματα των ομάδων τους, σε απολύτως φιλική ατμόσφαιρα πριν την κοινή τους πορεία προς το «Ράικο Μίτιτς».

Οι δυο ομάδες συγκρούονται για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όμως οι καλές σχέσεις μεταξύ των συλλόγων και των οπαδών εκτείνονται πριν και μετά τα 90' αντιπαλότητας στο γήπεδο.

Έτσι, αρκετή ώρα πριν τη «σέντρα» της αναμέτρησης, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα κι αυτοί του Ολυμπιακού συναντήθηκαν στο κέντρο του Βελιγραδίου, με τα καλωσορίσματα, τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα εκατέρωθεν να δίνουν και να παίρνουν, σε «αδελφική» ατμόσφαιρα.

Υπενθυμίζεται ότι θα γίνει κοινή πορεία των φιλάθλων των δυο ομάδων προς το «Ράικο Μίτιτς» περίπου τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ και τη Δευτέρα (30/09) οι Σέρβοι υποδέχθηκαν πανηγυρικά τους Έλληνες κατά την άφιξή τους στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Στο Βελιγράδι υπολογίζεται εξάλλου πως βρίσκονται πάνω από 3.000 φίλοι των Πειραιωτών.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα