Με Ποντένσε για τη νίκη ο Ολυμπιακός!

Με Ποντένσε για τη νίκη ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Με Ποντένσε για τη νίκη ο Ολυμπιακός!

bet365

H δεύτερη αγωνιστική του Champions League ξεκινάει απόψε και υπόσχεται ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα.

Εκπληκτική προσφορά* για Champions League/Europa League! +21 *Ισχύουν Ο & Π

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βελιγράδι σε μια επικίνδυνη αποστολή κόντρα στον φιλόδοξο Ερυθρό Αστέρα με στόχο την πρώτη του νίκη για φέτος στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν τις φετινές τους υποχρεώσεις με μια εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Τότεναμ, αποσπώντας μια παλικαρίσια ισοπαλία από την περσινή φιναλίστ του θεσμού στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν δύο εβδομάδες.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο 30’, κατάφερε να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα και να διεκδικήσει με αξιώσεις ακόμα και την ολική ανατροπή!

Πριμ* στο παρολί για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Παίξε νόμιμα! +21 *Ισχύουν Ο & Π

Το σύνθημα για τη μεγάλη αντεπίθεση των Πειραιωτών το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου έδωσε ο Ντάνιελ Ποντένσε ο οποίος με ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ στο 44’ έγραψε το 1-2, βάζοντας ξανά στο ματς την ομάδα του.

Θα μπορέσει άραγε να βρει και απόψε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο «Μαρακανά του Βελιγραδίου» ο 24χρονος Μέσος, χαρίζοντας και το «τρίποντο της νίκης» στους «ερυθρόλευκους»;

Η winmasters.gr διαθέτει πολλαπλές στοιχηματικές αγορές σε ανταγωνιστικές αποδόσεις* για σκορ από τον Ντάνιελ Ποντένσε για τον αποψινό αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Συγκεκριμένα, τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να βρουν τις παρακάτω αγορές:

  • Να σκοράρει και ο Ολυμπιακός να κερδίσει

  • Να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής

  • Να σκοράρει με απευθείας φάουλ

  • Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

  • Να ανοίξει το σκορ

  • Να επιτύχει 2 ή και περισσότερα γκολ

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα