Champions League: «Φωτιά» στο Λονδίνο με το Τότεναμ – Μπάγερν Μονάχου

Κώστας Ζάλιαρης
Champions League: «Φωτιά» στο Λονδίνο με το Τότεναμ – Μπάγερν Μονάχου

bet365

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού διεξάγεται η πιο λαμπερή αναμέτρηση της Τρίτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την Τότεναμ να υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου. Η Παρί φιλοξενείται από τη Γαλατασαράι, τη Μπριζ υποδέχεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ανοίγει την αυλαία της με τον Ολυμπιακό να έχει ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το ιδιαίτερο – λόγω των φιλικών δεσμών – με τον Ερυθρό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, η Τότεναμ που είδε τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν από το εις βάρος τους 2-0 και να ισοφαρίζουν στο πρώτο τους παιχνίδι στο γκρουπ, υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου. Τα «σπιρούνια» πήραν τεράστια νίκη ηθικού κόντρα στη Σαουθάμπτον το περασμένο Σάββατο, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίωρο και βλέποντας τους «αγίους» να σκοράρουν αμέσως μετά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Βαυαροί επί της Πάντερμπορν προτού πάρουν το αεροπλάνο για την αγγλική πρωτεύουσα.

Στα υπόλοιπα ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει τη Μπριζ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να ζητά χρόνο και ψυχραιμία για να καταφέρει ν' αποδώσει όπως ξέρει ο Εντέν Αζάρ, ενώ, η Γιουβέντους κοντράρεται με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία επί ιταλικού εδάφους έχει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της!

Η Παρί Σεν Ζερμέν που διέλυσε τους «μερένγκες» στην πρώτη αγωνιστική, ταξίδεψε στην Τουρκία για να παίξει με τη Γαλατασαράι, η οποία είχε μείνει στο 0-0 κόντρα στη Μπριζ πριν από δυο εβδομάδες.

Η Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε... αέρα από το Χάρκοβο απέναντι στη Σαχτάρ υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Ατλέτικο έχει δοκιμασία στη Μόσχα απέναντι στη Λοκομοτίβ, λίγες μέρες αφότου έμεινε στο 0-0 με τη Ρεάλ στο μεταξύ τους μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Αναλυτικά το σημερινό (1/10) πρόγραμμα:

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπριζ (19:55, CosmoteSport 5 HD)

Αταλάντα – Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:55, CosmoteSport 6 HD)

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός (22:00, CosmoteSport 2 HD)

Τότεναμ – Μπάγερν Μονάχου (22:00, CosmoteSport 3 HD)

Γιουβέντους – Μπάγερ Λεβερκούζεν (22:00, CosmoteSport 4 HD)

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, CosmoteSport 7 HD)

Μάντσεστερ Σίτι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00, CosmoteSport 8 HD)

Γαλατασαράι – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, CosmoteSport 9 HD)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα