Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς για το Βελιγράδι (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς για το Βελιγράδι (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δείχνει πως θα πάει σε αισθητές ή μεγάλες αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι ωστόσο ίσως ζητήσει λίγο διαφορετική προσέγγιση από τους παίκτες του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πως θα αντιμετωπίσει μία ομάδα και έναν προπονητή που γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του. Άλλωστε ο Μιλόγεβιτς έχει θητεύσει ως παίκτης και προπονητής στην Ελλάδα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν προσανατολίζεται στο να μην κάνει ιδιαίτερες ή σοβαρές αλλαγές στο βασικό σχήμα του συγκριτικά με το σύνηθες στο Champions League. Όπως έχουμε ήδη μεταφέρει και έτσι όπως φάνηκε από το παιχνίδι με την Λαμία για το προσεχές ματς με τους Σέρβους ο Σα θα είναι ο πορτιέρο, Σεμέδο και Μεριά οι δύο στόπερ, Ομάρ δεξιά και Τσιμίκας αριστερά και κέντρο με Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά. Άκρα με Ποντένσε και Μασούρα και μπροστά ο Γκερέρο. Αυτή η 11άδα δείχνει η επικρατέστερη. Από εκεί και πέρα - όπως επίσης έχουμε τονίσει ξανά - υπήρξαν και παίκτες που έβαλαν... δύσκολα στο τεχνικό επιτελείο όπως ο Ελ Αραμπί και ο Καμαρά. Ίσως και λίγο ο Λοβέρα ενώ σκεφτόταν ακόμα και τον Ραντζέλοβιτς. Οι δε άλλες δύο υποψηφιότητες για το βασικό σχήμα ήταν οι Τοροσίδης και Μπενζιά.
Σε αυτήν την φάση φαίνεται πάντως ότι το παραπάνω σχήμα φαντάζει το πιο πιθανό. Αυτό που μάλλον θα αλλάξει λίγο είναι ίσως η προσέγγιση. Ο Μάρτινς θα ζητήσει από τους παίκτες του να κλείνουν πιο καλά τους χώρους και να είναι πιο προσεκτικοί. Προφανώς και ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να είναι δημιουργικός και επιθετικός, ωστόσο θα φυλάξει και τα νώτα του, καθώς το παιχνίδι στο Βελιγράδι μπορεί να αποδειχθεί κομβικό. Κοινώς ο Πορτογάλος περιμένει ένα μάλλον πιο κλειστό ματς και τους Σέρβους να είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα και σε καλή και δυνατή έδρα. Πάντως στην τελευταία χρονικά προπόνηση της Δευτέρας όσοι έπαιξαν με την Λαμία δεν έκαναν τόσο έντονο προπονητικό πρόγραμμα.
Θυμίζουμε την αποστολή: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Μεριά, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μπενζιά, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο & Ελ Αραμπί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα