Γκερέρο: «Είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε προσφέρει μεγάλες βραδιές και θέλουμε τη νίκη»

Δημήτρης Τομαράς
Γκερέρο: «Είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε προσφέρει μεγάλες βραδιές και θέλουμε τη νίκη»

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο δεν έκρυψε ότι θα ήθελε ένα γκολ και στο Βελιγράδι. Τι άλλο επισήμανε για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στην 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Ο Ισπανός άσος υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου για:
Το παιχνίδι στο Βελιγράδι: Θα παίξουμε σε μία ατμόσφαιρα που δεν θα είναι εύκολη. Όμως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να προσφέρουμε ένα καλό παιχνίδι και να προσφέρουμε καλό θέαμα στους φιλάθλους μας και φυσικά να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Τον ρόλο του φορ: Φυσικά και είναι σημαντικός ο ρόλος του επιθετικού και να σκοράρει. Όμως πάντα πρέπει να βοηθάμε και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά εάν η ευκαιρία σου επιτρέψει να σκοράρει και την έχεις θα το κάνεις. Δουλειά μας όμως είναι να συνεισφέρουμε και αμυντικά.
Τις πολύ καλές επιδόσεις του Ερ. Αστέρα εντός έδρας: Γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητα του συλλόγου. Εμείς από την άλλη είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε κάνει και προσφέρει μεγάλες βραδιές στην Ευρώπη. Στόχος είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Έχουμε δουλέψουμε πολύ και ο στόχος μας είναι η νίκη.
Ειδικότερα επισήμανε για:
Τις πρώτες του εντυπώσεις από το γήπεδο και τι ρόλο θα παίξει η ατμόσφαιρα στην εξέλιξη του αγώνα: Ξέρουμε ότι είναι ένα στάδιο όμορφο με έντονη και ωραία ατμόσφαιρα. Είμαστε προετοιμασμένοι να προσφέρουμε θέαμα και να πάρουμε καλό αποτέλεσμα.
Το εάν είναι το ίδιο σημαντικό να βοηθά την ομάδα και να θυσιάζεται αμυντικά από το να σκοράρει: Φυσικά και βλέπω πολύ σημαντικό το ρόλο του επιθετικού στο να σκοράρει, αλλά βλέπω το ποδόσφαιρο ως ομαδικό άθλημα. Σε ένα ομαδικό άθλημα όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθάνε την ομάδα. Κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω είτε πρόκειται για την επίθεση είτε για την άμυνα. Πάντα προσπαθώ να αρπάζω τις ευκαιρίες για να στηρίζω την λειτουργία της ομάδας. Δουλειά δεν είναι μόνο το γκολ αλλά η συνεισφορά στη λειτουργία της ομάδας.
Το ότι ο Ερυθρός δεν έχει χάσει εντός από τη Λίβερπουλ και από τη Νάπολι, πως από τότε που επέστρεψε στο Champions League έχει μια ήττα από την Παρί και το έξτρα κίνητρο: Γνωρίζουμε πολύ καλά την ιστορία του Ερυθρού & ξέρουμε τι έχει πετύχει. Εμείς από την άλλη είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε κάνει μεγάλες ευρωπαικές βραδιές και ήρθαμε για να κάνουμε καλό ματς, να προσφέρουμε θέαμα και να νικήσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά κι εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά.
Το κατά πόσον του έχει πει ο κόουτς εάν θα παίξει: Αύριο θα το μάθουμε.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα