Ερυθρός Αστέρας: «Εγκέφαλος» ο Μάριν, κενοί χώροι ανάμεσα σε στόπερ και μπακ (vids)

Ερυθρός Αστέρας: «Εγκέφαλος» ο Μάριν, κενοί χώροι ανάμεσα σε στόπερ και μπακ (vids)

Gazzetta team
Ερυθρός Αστέρας: «Εγκέφαλος» ο Μάριν, κενοί χώροι ανάμεσα σε στόπερ και μπακ (vids)

bet365

Ο Γερμανός χαφ είναι ο παίκτης «κλειδί» για την ομάδα της Σερβίας, η οποία «ψάχνει» τις αντεπιθέσεις, αλλά την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία.
Στο Βελιγράδι θα παίξει απόψε ο Ολυμπιακός και το Gazzetta.gr, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης και το InstatScout, προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τον Ερυθρό Αστέρα. Με γνώμονα την εικόνα της σερβικής ομάδας στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της, κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναζητήσαμε τα θετικά αλλά και αρνητικά της σημεία.
Το σύστημα που παρατάσσει είναι 4-2-3-1 και ως πιθανή ενδεκάδα για την αναμέτρηση θεωρείται η εξής: Μπόργιαν – Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Γιάντερ – Κάνιας, Γιοβάνοβιτς (Ιβανιτς) – Ματέο Γκαρσία, Μάριν, Φαν Λα Πάρα (Βουκάνοβιτς) – Μποάκιε.
Ο Ολυμπιακός καλείται να προσέξει πολύ στο αμυντικό του τρανζίσιον. Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει πολύ στην αντεπίθεση και διαθέτει γρήγορους και ικανούς παίκτες όπως, τους Ματέο Γκαρσία, Φαν Λα Πάρα, Βουκάνοβιτς, Μάριν και άλλους, που μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι.

Ως παίκτης «κλειδί» της ομάδας είναι ο Μάρκο Μάριν. Γνώριμος του Ολυμπιακού αφού τη διετία 2016-2018 ήταν παίκτης του, ο Γερμανός χαφ οργανώνει, σκοράρει, αλλά και εκτελεί όλες τις στατικές φάσεις του Ερυθρού Αστέρα. Μάλιστα παίζει τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα, κυρίως την αριστερή πλευρά.

Στα μέχρι στιγμής παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο, σημαντική είναι η συμβολή του Μίλαν Μπόργιαν. Ο 32χρονος γκολκίπερ σε πολλά ματς, κορωνίδα όλων κόντρα στην Κοπεγχάγη όπου η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, ήταν εκ των κορυφαίων του Ερυθρού Αστέρα.

Αχίλλειος πτέρνα της σερβικής ομάδας δείχνει η λειτουργία της στο αμυντικό τρίτο της. Σε πολλά παιχνίδια έχουν παρατηρηθεί κενοί χώροι ανάμεσα σε στόπερ και μπακ (τόσο από τη δεξιά πλευρά όσο και την αριστερή), κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα