Μιλόγεβιτς: «Καλή η φιλία και η αδελφική μας σχέση, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς»

Μιλόγεβιτς: «Καλή η φιλία και η αδελφική μας σχέση, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μιλόγεβιτς: «Καλή η φιλία και η αδελφική μας σχέση, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς»

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό εκθείασε την ελληνική ομάδα, αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων, ενώ μίλησε και για τον Γιώργο Μασούρα.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ερυθρός Αστέρας μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μπάγερν (3-0) ψάχνει για ένα θετικό αποτέλεσμα στην αυριανή αναμέτρηση (1/10) με τον Ολυμπιακό.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες της αναμέτρησης λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων, ωστόσο ζήτησε από τους παίκτες του να επικεντρωθούν σε όσα θα συμβούν στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μας μπροστά στο κοινό μας απέναντι σε έναν φημισμένο αντίπαλο. Πριν καν γίνει η κλήρωση ξέραμε ότι όλες οι ομάδες ήταν δυνατές. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Σε ματς όπως αυτό με τον Ολυμπιακό ακόμη και ένα λάθος μπορεί να κρίνει την αναμέτρηση. Δεν πρέπει να υποπέσουμε σε παιδαριώδη λάθη που θα κοστίσουν.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίο ρόστερ. Με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο έχουν δείξει σοβαρότητα ως ομάδα. Δεν πήραν μέρος στο Champions League πέρυσι κάτι που είναι ασυγχώρητο για έναν τέτοιο σύλλογο. Έχουν μεγάλες προσδοκίες. Ξέρουμε πως υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο λαών, των δύο συλλόγων, αλλά και των οπαδών τους, όμως όταν το παιχνίδι αρχίζει, όλοι θα παλέψουν για την ομάδα τους. Είναι προσηλωμένος στο παιχνίδι. Για αυτό είμαι υπεύθυνος. Θα ζητήσω από τους που παίκτες μου να αφήσουν στην άκρη τις συνθήκες που υπάρχουν και να σκέφτονται μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου γιατί δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας».

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα σημείωσε πως η ομάδα του θα είναι πλήρης.

«Είμαστε κοντά στο να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας. Θα δούμε απόψε (30/9) στην προπόνηση».

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόοδο του Γιώργου Μασούρα, το οποίο είχε παίκτη στον Πανιώνιο.

«Την χρονιά που βρισκόμουν στον Πανιώνιο έκανε το μεγάλο άλμα ο Μασούρας. Είναι ένα παιδί που ήρθε από την Γ΄ κατηγορία. Κατάφερε τα πάντα χάρη στη σκληρή δουλειά του. Είμαι χαρούμενος για αυτό το παιδί. Εάν έγραφα ένα βιβλίο ο Γιώργος θα είχε θέση. Αποδεικνύει πως πετυχαίνεις τους στόχους σου όταν δουλεύεις».

Ο Μιλόγεβιτς παράλληλα αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό στιλ του Πέδρο Μαρτίνς.

«Έχουν μόλις τρεις Έλληνες, αφού οι υπόλοιποι είναι ξένοι. Υπάρχουν Πορτογάλοι και Ισπανοί, οι οποίοι έχουν δέσει με την ομάδα. Έχουν την δύναμη να φέρνουν μεγάλα ονόματα. Δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω έναν ή δύο παίκτες. Έχουν ξεκάθαρο στιλ παιχνιδιού. Στον κόουτς Μαρτίνς αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ συμπαγείς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα