Βαλμπουενά: «Πρώτα θέλουμε το πρωτάθλημα αλλά στόχος η νίκη στο Βελιγράδι» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Βαλμπουενά: «Πρώτα θέλουμε το πρωτάθλημα αλλά στόχος η νίκη στο Βελιγράδι» (vid)

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε στα γενέθλιά του που συνοδεύτηκαν με νίκη επί της Λαμίας, το πρωτάθλημα αλλά και το Champions League ενόψει Ερυθρού Αστέρα.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βαλμπουενά:
Για το ματς κόντρα στη Λαμία και την δύσκολη επικράτηση στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν μια δύσκολή νίκη όπως το περιμέναμε. Ο αντίπαλος παίζει ένα κλειστό ποδόσφαιρο όπως συνηθίζει στα περισσότερα ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, όμως στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι, καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ και τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για εμάς.
Για τη νίκη του Ολυμπιακού την ημέρα των γενεθλίων του: «Μου έχει ξανασυμβεί να νικήσουμε στην μέρα των γενεθλίων μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το ματς».
Για το πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς για το Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα: «Πραγματικά είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για να παίζεις εκεί: η ατμόσφαιρα είναι πολύ δυνατή, όμως έχουμε δείξει πως είμαστε ικανοί να καταφέρουμε καλά πράγματα, όπως το κάναμε και κόντρα στην Τότεναμ. Θα πάμε εκεί με ξεκάθαρο στόχο να κερδίσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή αρχή που έχουμε κάνει στο Champions League. Εννοείται μετά τον πρώτο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα, πως θέλουμε να κάνουμε καλά πράγματα και στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα