Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έχει ήδη σκεφτεί και σχεδιάσει την 11άδα για το Βελιγράδι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έχει ήδη σκεφτεί και σχεδιάσει την 11άδα για το Βελιγράδι

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μέσω του αγώνα με την Λαμία έχει... σχεδόν βγάλει τους 11 του αγώνα στο Βελιγράδι. Ποιοι του έβαλαν... δύσκολα από το παιχνίδι αυτό.
Ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε να προφυλάξει συγκεκριμένους παίκτες ενόψει της 2ης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων του Champions League στο Βελιγράδι σε ένα ιστορικό και ξεχωριστό ματς με τον Ερ. Αστέρα. Έτσι όπως φάνηκε από το παιχνίδι με την Λαμία για το προσεχές ματς με τους Σέρβους ο Σα θα είναι ο πορτιέρο, Σεμέδο και Μεριά οι δύο στόπερ, Ομάρ δεξιά και Τσιμίκας αριστερά και κέντρο με Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά.
Άκρα με Ποντένσε και Μασούρα και μπροστά ο Γκερέρο. Θέση στο σχήμα αυτό όμως διεκδικούν με αξιώσεις οι Καμαρά και Ελ Αραμπί ενώ στα πλάνα του για τον συγκεκριμένο αγώνα ο Ίβηρας δείχνει να έχει και τον Ραντζέλοβιτς. Κυρίως όμως τα... δύσκολα του τα έβαλαν ο Καμαρά με τον Ελ Αραμπί λόγω της εικόνας που είχαν με Λαμία (σ.σ. ο 2ος είχε ασίστ και γκολ). Σε αυτήν την παράμετρο επίσης πρέπει να προστεθεί και η... φρεσκάδα αλλά και τα πολύ καλά δείγματα του Λοβέρα, που επίσης μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για το παιχνίδι στην Σερβία. Κοινώς από τους 11 του αγώνα με την Λαμία καθώς και τις 3 αλλαγές κυρίως οι Καμαρά, Ελ Αραμπί και Λοβέρα είναι εκείνοι που μπορούν να διαφοροποιήσουν τα βασικά σχέδια του τεχνικού επιτελείου. Οι τελικές αποφάσεις του Μαρτίνς πάντως θα προκύψουν από την Δευτέρα έως το αργότερο της μεσημέρι της Τρίτης. Θυμηθείτε εδώ τους διαθέσιμους της ευρωπαϊκής λίστας των Πειραιωτών.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα