Μπουχαλάκης: Κάλυψε τα περισσότερα χιλιόμετρα και ο Σεμέδο είχε την πιο μεγάλη ακρίβεια στις πάσες στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Μπουχαλάκης: Κάλυψε τα περισσότερα χιλιόμετρα και ο Σεμέδο είχε την πιο μεγάλη ακρίβεια στις πάσες στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έδωσε... αποστομωτικές αγωνιστικές απαντήσεις με την απόδοσή του και τις επιδόσεις του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Πρώτος σε ακρίβεια στις πάσες ο Σεμέδο!
Ο Κρητικός χαφ - που έχει βιώσει κατά καιρούς την κριτική και την αμφισβήτηση - απέναντι στην Τότεναμ και σε πολύ υψηλό επίπεδο έδειξε τρομερό βαθμό ετοιμότητας. Ο Μπουχαλάκης έκανε μία μεγάλη προσπάθεια και συνέβαλλε αισθητά δημιουργικά αλλά και επιθετικά απέναντι στους Άγγλους. Επίσης πρέπει να σημειωθεί πως για ένα διάστημα έπαιζε με ενοχλήσεις στο ματς και έβγαλε μεγάλη αυταπάρνηση και πάθος για να το βγάλει.
Ενδεικτικό είναι πως ήταν πρώτος σε χιλιόμετρα στο παιχνίδι με 11.7 μαζί με τον Κρίστιαν Έρικσεν!
Να υπενθυμιστεί πως και σε άλλα ματς φέτος στην Ευρώπη ο διεθνής χαφ ήταν πρώτος σε χιλιόμετρα για τον Ολυμπιακό. Ο Μπουχαλάκης που είχε και κοψίματα και ανακτήσεις της μπάλας είχε πίσω του σε χιλιόμετρα από τον Ολυμπιακό τον Γκιγιέρμε με 11 χλμ (σ.σ. και 92% στις πάσες αλλά και με ένα κερδισμένο τάκλιν), τον Ποντένσε με 10.7 χλμ., τον Μασούρα με 10.2 και 1 κερδισμένο τάκλιν και τον Βαλμπουενά με 7.9 χλμ.. Για την Τότεναμ ο Έρικσεν είχε 11.7 χλμ., ο Γουίνκς 10.8, ο Ντέλε Άλι 9.6, ο Μόουρα 8.3 και ο Ντομπελέ 7.2.
Όσο για την ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, ο Ρούμπεν Σεμέδο που κατάφερε να δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, είχε ακρίβεια 98%!
Ο Ελληνας άσος είχε 93%, την καλύτερη από τους μεσοεπιθετικούς.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα