Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους 2-2: Ματσάρα! (vid)

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους 2-2: Ματσάρα! (vid)

bet365

Οι Μπιανκονέρι έκαναν το 0-2 στο 65', οι Ροχιμπλάνκος το 2-2 στο 90' και στο 94' ο Ρονάλντο είχε τεράστια ευκαιρία για το 2-3, σε ένα γεμάτο ματς στο Wanda Metropolitano.

Η περσινή διπλή μονομαχία τους στη φάση των "16" του Champions League ήταν εκπληκτική και πέρασε στην ιστορία με το χατ-τρικ του Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος θα μπορούσε να γίνει και τώρα το κεντρικό πρόσωπο, με τη φάση του 94ου λεπτού, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και η ευκαιρία χάθηκε. Οπως είχε χαθεί λίγα λεπτά νωρίτερα, στο 90', το προβάδισμα της Γιουβέντους, η οποία ήταν πολύ κοντά στο να καθαρίσει βασικά την υπόθεση 1η θέση από την πρεμιέρα των ομίλων. Η Ατλέτικο, όμως, είναι πάντα μια ομάδα που δεν τα παρατάει και το υπενθύμισε με την ισοφάριση της, παίρνοντας έστω τον βαθμό...

Οι Ροχιμπλάνκος γενικά πατούσαν καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο, απειλώντας μάλιστα με τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος διέσχισε όλο το γήπεδο με την μπάλα στα πόδια αλλά τελικά νικήθηκε από τον Σέζνι. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προσπαθούσε να πιέσει αλλά μετά το 20'-25' η Γιούβε ισορρόπησε την κατάσταση, έβαλε τους Ισπανούς στο ρυθμό που ήθελε και στο τέλος του ημιχρόνου έφτασε κοντά στο 0-1 με το σουτ του Πιάνιτς που κόντραρε και έφυγε ελάχιστα άουτ. Οπως και να έχει, το γκολ τελικά δεν άργησε να έρθει για τους Ιταλούς, αφού στο 48' ο Ιγουαΐν έδωσε στον Κουαδράδο και αυτός με τρομερό σουτ με το αριστερό βρήκε παραθυράκι (0-1).

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κυκλοφορούσε καλά την μπάλα, έβρισκε χώρους και στο 65' βρήκε και δεύτερο γκολ, από την κεφαλιά του Ματουιντί μετά την τέλεια σέντρα του Αλεξ Σάντρο (0-2). Ηταν η στιγμή που όλοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε, αλλά δεν ήταν έτσι... Στο 70', μετά την εκτέλεση φάουλ, ο Χιμένες πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σάβιτς τη δεύτερη για το 1-2, με τους Μαδριλένους να πιέζουν στη συνέχεια για την ισοφάριση. Κι αφού γλίτωσαν το 1-3 σε μια τρομερή διπλή ευκαιρία των Τορινέζων, ήρθε το 2-2 στο 90' με την κεφαλιά του Ερέρα μετά την εκτέλεση κόρνερ. Σκορ που ήταν και το τελικό, αφού στο 94' ο Ρονάλντο αστόχησε...

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι (76' Βιτόλο), Σαούλ, Τόμας (76' Ερέρα), Κόκε, Λεμάρ (60' Κορέα), Ζοάο Φέλιξ, Ντιέγκο Κόστα.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (87' Ράμσεϊ), Ματουιντί, Κεντίρα (69' Μπεντανκούρ), Κουαδράδο, Ρονάλντο, Ιγουαΐν (80' Ντιμπάλα).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λοκομοτίβ Μόσχας 3 (2-1)
2. Ατλέτικο Μ. 1 (2-2)
3. Γιουβέντους 1 (2-2)
4. Λεβερκούζεν 0 (1-2)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/10)
Γιουβέντους - Λεβερκούζεν
Λοκομοτίβ Μόσχας - Ατλέτικο Μ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα